Upisni obrazac
Popunjavanjem i slanjem ovog Upisnog obrasca postajete članom Krav Maga Hrvatske i Krav Maga centra Trogir.

Svi podaci iz Upisnog obrasca koristit će se isključivo za potrebe Udruge Krav Maga Hrvatska, Response trening akademije (koja obavlja dio djelatnosti za Udrugu) i Krav Maga centra Trogir. Podaci se neće davati trećim stranama.
U bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje podataka slanjem zahtjeva (molimo navesti: ime, prezime, OIB) na e-mail podaci@krav-maga.hr. U zakonskom roku ispunit ćemo Vaš zahtjev i izbrisati sve Vaše osobne podatke koje nismo u zakonskoj obvezi čuvati.
Vaši kontakt podaci su nam potrebni kako bi Vi mogli dobiti svoj primjerak Upisnog obrasca, opće uvjete i ostale važne informacije u vezi treninga.
Email address *
Ime i prezime osobe koja se upisuje *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresa (ulica, kućni broj, grad) *
Your answer
OIB *
Obvezno sukladno čl.12 Zakona o udrugama
Your answer
Broj mobitela
Your answer
Lokacija *
Required
Program grupe u koju se upisuje *
Required
Ime i prezime roditelja/skrbnika
ISPUNJAVAJU SAMO RODITELJI/SKRBNICI DJECE KOJA SE UPISUJU U KIDS & TEENS GRUPE
Your answer
Izjavljujem da sam zdravstveno sposoban/sposobna za pristup treningu (ukoliko imate bilo kakvih nedoumica molimo da se posavjetujete s liječnikom).Izjavljujem da ću se pridržavati uputa instruktora, a posebno uputa koje se odnose na sigurnost u treningu. Obavezujem se da ću na treningu voditi brigu o sebi i svojem trening partneru kako bi se izbjegla mogućnost ozljeda.Obvezujem se da ću prilikom treninga uvijek koristiti odgovarajući zaštitnu opremu radi zaštite sebe i drugih sudionika na treningu. Izjavljujem da sam svjestan da, neovisno o korištenju zaštitne opreme i svim mjerama zaštite, prilikom bavljenja borilačkim vještinama može doći do nastanka ozljeda te da na treningu sudjelujem na vlastitu odgovornost i rizik. *
Required
Postoji mogućnost da mediji ili druge osobe mogu medijski pokrivati treninge i/ili druge aktivnosti Udruge te postoji mogućnost da sudionici tih događaja budu fotografirani/snimani. O takvim situacijama bit ćete unaprijed obaviješteni i sudjelovanjem na takvim događajima pristajete da se Vaše snimke mogu koristiti za promotivne svrhe Udruge, a ne očekujete niti ćete tražiti odštetu ili naknadu za to. *
Required
Želite li primati informacije relevantne za svoj trening?
Kako ste čuli za nas? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.