Retreat på Drakudden 4-7 april, 2019: Väntelista
Retreaten är nu fullbokad men du kan fortfarande anmäla dig till vår väntelista genom att fylla i dina kkontaktuppgifter här. Vi kontaktar dig när det blir en ledig plats. Du konfirmerar då genom att sätta över retreatavgiften, betala alltså inte innan vi har hört av oss om att det finns en plats. I avgiften ingår föreläsningar, kost och logi. Din anmälan är fullständig först när avgiften är registrerad.

---------------------------------------

Du anländer kl .16-18 torsdagen den 4 april. På kvällen kl 18.30 har vi en gemensam middag. Det viktigt att alla kommer i tid, för att vi ska ha möjlighet att hjälpa alla deltagare på plats och för att ett gemensamt lugn ska infinna sig. Retreaten avslutas söndagen 7 april, cirka kl 14.00.

Retreaten hålls helt på engelska & är barnfritt.

När du har fyllt i formuläret nedan konfirmerar du din anmälan genom att sätta över retreatavgiften till 9272-2400189 (ICA banken). VIKTIGT: Skriv ditt FÖR- och EFTERNAMN i meddelandet. Du får sedan en konfirmation på epost.

Vid avbokning fram till och med 3 mars får du tillbaka hela avgiften. Vid avbokning efter 3/3 får du tillbaka hela avgiften om din plats kan överlåtas till någon annan.

I avgiften ingår föreläsningar, kost och logi. Din anmälan är fullständig först när avgiften är registrerad.

Avgift: 3300 SEK

Vid frågor, skriv till kontakt@gladjenskalla.se

Välkommen!

Email address *
För- och efternamn *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Jag vill sova i
Maten kommer att vara vegansk och nötfri. Tyvärr har vi inte möjlighet att tillmötesgå allergier annat än frukostbröd, men det går bra att ta med egen mat – som då ska vara vegansk.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service