Ομάδες Ενδυνάμωσης Ιουλίου
Μετά από την παύση των ομάδων ενδυνάμωσης λόγω του COVID– 19, ανακοινώνουμε πως θα κάνουμε διαδικτυακά τις τελευταίες ομάδες κλείνοντας το φετινό κύκλο.

Οι ημερομηνίες των ομάδων είναι οι εξής
- Ομάδα Ενδυνάμωσης Σεξουαλικού Προσανατολισμού: Δευτέρα 6 Ιουλίου, 18:30
- Ομάδα Ενδυνάμωσης Ταυτότητας Φύλου: Δευτέρα 13 Ιουλίου, 18:30

Υπενθυμίζουμε πως οι ομάδες είναι βιωματικές, οπότε μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσα άτομα απασχολεί τα ίδια οτιδήποτε αφορά είτε το σεξουαλικό τους προσανατολισμό είτε την ταυτότητα φύλου τους, αντίστοιχα. Ένα άτομο μπορεί να συμμετέχει και στις δύο ομάδες εφόσον το αφορούν βιωματικά.

Λόγω του ότι οι ομάδες θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, και με στόχο την εξασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας για όλα τα άτομα που θα συμμετέχουν σας ζητάμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω κανόνες λειτουργίας των ομάδων.

- Βασική αρχή των ομάδων ενδυνάμωσης είναι ο απόλυτος σεβασμός στον αυτοπροσδιορισμό κάθε ατόμου (ως προς το όνομα, τις αντωνυμίες και τις όποιες ταυτότητες φέρει), καθώς και στα προσωπικά βιώματα που φέρνει μέσα στην ομάδα.

- Οι συντονίστριες-ες των ομάδων δεσμευόμαστε στην τήρηση του απορρήτου από την επαγγελματική μας δεοντολογία ως ψυχολόγοι. Για τη διασφάλιση του απορρήτου ζητάμε από τα μέλη της κάθε ομάδας μια κοινή δέσμευση στο ότι δε θα μοιραστούν πληροφορίες και εμπειρίες άλλων ατόμων, έξω από το πλαίσιο της ομάδας.

- Ειδικότερα στο πλαίσιο της διαδικτυακής διεξαγωγής των ομάδων: δεν επιτρέπεται η ηχογράφηση, η μαγνητοσκόπηση, καθώς και η λήψη φωτογραφιών ή screenshots κατά τη διάρκεια της ομάδας.

- Ακόμη δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία και παρακολούθηση των ομάδων από άτομα που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτές.


Η δέσμευση στην τήρηση των παραπάνω κανόνων είναι εξαιρετικά σημαντική για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου για όλα τα άτομα.


Τέλος, διευκρινίζουμε πως τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την ενημέρωση σας σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης στις ομάδες, και, μόνο εφόσον δηλώσετε πως το επιθυμείτε, για μελλοντικές ενημερώσεις σχετικά με τις συναντήσεις των ομάδων.
Όνομα *
Email *
Τηλέφωνο *
Θα ήθελα να συμμετέχω στην *
Υπάρχει η δυνατότητα να συμπληρώσετε και τις δύο επιλογές, εφόσον το επιθυμείτε
Required
Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους κανόνες λειτουργίας των ομάδων που αναφέρονται στην περιγραφή της φόρμας *
Θα ήθελα να λαμβάνω στο μέλλον ενημερώσεις για τις ομάδες ενδυνάμωσης *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy