Inscripcions COMPASS 2019-2020
Nom de l'infant / Nombre del niño/a *
Your answer
Cognoms / Apellidos *
Your answer
Adreça / Dirección *
Your answer
Nom del pare / Nombre del padre *
Your answer
Mòbil del pare / Móvil del padre
Your answer
Nom de la mare / Nombre de la madre *
Your answer
Mòbil de la mare / Móvil de la madre
Your answer
Data de naixament / Fecha de nacimiento * *
MM
/
DD
/
YYYY
Escola / Colegio *
Your answer
Curs escolar / Curso escolar
Intoleràncies alimentàries / Intolerancias alimentarias *
Your answer
Mail familiar *
Your answer
Informació pel consentiment d'ús de les dades, drets d'imatge i drets de rectificació / Información para el consentimiento de uso de datos, derechos de imagen y derechos de rectificación
La Parròquia de Sant Pere d'Octavià de Sant Cugat del Vallès us informa que la informació que ens lliureu i la que es generi mentre mantingueu relació amb la Parròquia s'incorporarà a la nostra Base de Dades i serviran també per mantenir-vos informats per correu electrònic, postal o algun altre format digital.
La Parròquia disposa d'espais de difusió pública d'informació (web, altres publicacions) on es poden publicar imatges i/o treballs o dades dels vostres fills realitzats a la Parròquia en l'àmbit de la Catequesi.

El responsable de la Base de Dades és la Parròquia de Sant Pere d'Octavià. En tot cas teniu dret a excercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en l'àmbit reconegut per la llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, per la via del procediment que regula el R.D.1720/2007 de 21 de desembre dirigint-vos per escrit a la Parròquia Sant Pere d'Octavià, Plaça de l'Om, 2, 08173. Sant Cugat del Vallès.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La Parroquia de Sant Pere d'Octavià de Sant Cugat del Vallès os informa que la información que nos proporcionáis y la que se genere mientras mantengáis relación con la Parroquia se incorporará a nuestra Base de Datos y servirán también para manteneros informados por correo electrónico, postal u otro formato digital.

La Parroquia dispone de espacios de difusión pública de información (web, otras publicaciones) donde se pueden publicar imágenes y/o trabajos o datos de vuestros hijos realizados en la Parroquia en el ámbito de la Catequesis.

El responsable de la Base de Datos es la Parroquia de Sant Pere d'Octavià. En todo caso tenéis derecho de ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en el ámbito reconocido por la ley orgánica 15/1999 del 13 de diciembre, por vía del procedimiento que regula el R.D. 1720/2007 de 21 de diciembre dirigiéndoos por escrito a la Parroquia de Sant Pere d'Octavià, Plaça de l'Om, 2, 08173. Sant Cugat del Vallès.
Accepto les condicions a dalt esmentades / Acepto las condiciones mencionadas *
Autorizo a la cesión de derechos de imagen del niño/a mencionado anteriormente para la posible difusión en los espacios de la Parroquia de San Pere Octavià *
DNI pare, mare o tutor / DNI padre, madre o tutor *
Your answer
Quota Anual

Aquest curs us demanem que aporteu una quota anual, que serà de 40€ per nen/a inscrit. L’objectiu d’aquesta quota no es més que cobrir les despeses que genera Compass (les despeses dels locals parroquials i sobretot el material que es fa servir per a les activitats). No cal dir que cap infant s'ha de veure privat de poder participar a Compass per raons econòmiques. Si alguna família té alguna dificultat per abonar aquesta quantitat, només cal que ho parli amb el mossèn.

L'assumpte del pagament ha d'incloure la següent informació:

COMPASS 2019 + Nom i cognoms del nen/s

Es necessari que ens feu arribar a compassgim@gmail.com el justificant del pagament indicant les dades anteriors.
Forma de Pagament
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy