Ilmoitus mahdollisuudesta käyttää koiraa ulkomuototuomarikoulutus ja -koetilaisuuksissa.
Tällä lomakkeella ilmoitan ja sitoudun siihen, että minulla on mahdollisuus tuoda koirani käytettäväksi ulkomuototuomareiden koulutustilaisuuteen 20.4.2023 tai arvostelukoetilaisuuteen 11.10.2023.

Tilaisuuksissa koirat esitetään kuten näyttelyssäkin, mutta niitä ei arvostella kirjallisesti. 

Erikoiskoulutukseen etsitään yhtä juniorikoiraa sukupuolesta riippumatta sekä yhtä urosta ja narttua. Tilaisuudessa koulutukseen osallistuvat käyvät läpi koirien rakenteen ja liikkeet kouluttavien tuomareiden johdolla.

Arvostelukokeessa tuomarit kirjaavat koirista omat muistiinpanot/arvostelut koesuorituksena, eli koirista ei anneta esittäjille/omistajille mitään arvioita. Kaikkia koiria käyvät katsomassa myös koetta vastaanottavat tuomarit. Koiran arvostelu kestää n.5-15min per tuomarikokelas.

VAADITTAVAT KRITEERIT:

Koiran tulee olla iältään 9 kk - 7 vuotta. Sillä tulee olla tilaisuuden aikaan rungossa vähintään 2cm pitkä ja päässä selkeästi pidempi karva.

Koiran tulee olla helposti vieraan ihmisen käsiteltävissä ja tutkittavissa. Sen tulee osata juosta ja esiintyä näyttelytaluttimessa sille vieraan ihmisen esittäessä koiraa ulkomuototuomareille.

Arvostelukokeessa tarkoitus on esittää esimerkkejä ulkomuodoltaan erityyppisistä ja eri sukupuolta edustavista lagotoista.

Pyydämme lomakkeen täyttäviä koiranomistajia kertomaan parhaan tietämyksensä mukaan koiransa ominaisuuksista, joiden perusteella voidaan arvioida koirani sopivuutta kyseessä oleviin tilaisuuksiin.

Ilmoitus on koiran omistajaa kohtaan sitova.

Jalostustoimikunta on kaikkiin valittuihin yhteydessä vähintään kolme viikkoa ennen tilaisuutta.

Koirien omistajille / -tuojille korvataan matkakulut voimassa olevan kulukorvausohjeen mukaisesti.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hyväksyn, että tietojani käsitellään yhdistyksen tietosuojaohjeen mukaisesti *
Koiran omistajan etu- ja sukunimi *
Asuinpaikkakunta *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosiote *
Koiran virallinen nimi *
Koiran syntymäaika *
Koirani on avoin vieraita ihmisiä kohtaan *
Koirani antaa helposti vieraiden ihmisten käsitellä ja tutkia sitä (esim. katsoa hampaat, uroksilla kivesten tarkastus, jne.) *
Koirani on tottunut näyttelytaluttimeen ja osaa esiintyä näyttelyetiketin mukaisesti *
Koirallani on kokemusta näyttelytilanteesta (koiranäyttelyt tai match show) *
Vieras ihminen voi esittää koiraani näyttelyetiketin mukaisesti ilman, että se häiriintyy omistajansa paikallaolosta tai omistajan poistumisesta paikalta *
Voit lähettää kuvia koirastasi kuvia, esim. sivuprofiili ja edestä päin otettu kuva koiran päästä jalostustoimikunnan sähköpostiin: jalostustoimikunta@lagottoromagnolo.fi  
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy