Inschrijfformulier Survivalrun Eindhoven 2020-2021
Welkom bij Survivalrun Eindhoven! Met dit formulier kun je je aanmelden als lid of als aspirant-lid. Heb je vragen over het lidmaatschap of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar survivalruneindhoven@gmail.com.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
Geboortedatum *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Straatnaam en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Contactpersoon voor noodgevallen *
Telefoonnummer voor noodgevallen *
Survivalrun Bond Nederland
Alle leden wordt sterk aangeraden om lid te worden van de Survivalrun Bond Nederland. Je bent dan verzekerd voor ongevallen tijdens de reguliere trainingstijden van Survivalrun Eindhoven. Een seizoenslidmaatschap kost 20 euro. Als je lid bent van de Survivalrun Bond betaal je bij deelname aan wedstrijden geen extra verzekeringspremie meer. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.survivalrunbond.nl/lid-worden.
Lidmaatschapsnummer SBN
Lidmaatschap
Er zijn twee typen lidmaatschap: lid en aspirant-lid.

* Leden betalen een jaarlijkse contributie. De contributie voor het jaar 2020-2021 bedraagt 55 euro. Voor inschrijving na 1 maart is de contributie voor het lopende jaar gereduceerd tot 35 euro. Het jaarlidmaatschap loopt van 1 september 2020 tot en met 31 augustus 2021, en wordt aangegaan tot wederopzegging. Opzegging dient schriftelijk te geschieden, uiterlijk vier weken voor de start van het nieuwe jaar.
* Aspirant-leden nemen deel aan de trainingen op basis van een strippenkaart. De prijs van een strippenkaart is 25 euro voor 10 trainingen.

Het lidmaatschapsgeld wordt geïnd door middel van een Tikkie.
Type lidmaatschap *
T-shirt
Nieuwe leden ontvangen een t-shirt van Survivalrun Eindhoven. Na inschrijving krijg je meer informatie over de verwachtte levertijd.

Aspirant-leden kunnen een t-shirt bestellen. Stuur hiervoor een mailtje naar survivalruneindhoven@gmail.com.
Type t-shirt (alleen voor leden)
Clear selection
Maat t-shirt (alleen voor leden)
Clear selection
Beeldmateriaal
Er kan beeldmateriaal gemaakt worden tijdens trainingen en activiteiten. Dit kan gebruikt worden ter promotie van de vereniging op sociale media.
Akkoord voor gebruik beeldmateriaal *
Digitale ondertekening
Door digitale ondertekening van dit formulier verklaar je dat je akkoord bent met de voorwaarden voor het lidmaatschap, en dat je op de hoogte bent van het volgende:

* Leden dienen kennis te nemen van de statuten en het huishoudelijk reglement (zie www.survivalruneindhoven.nl).
* Deelname geschiedt geheel op eigen risico. Het bestuur en de trainers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enige vorm van letsel of schade die wordt opgelopen tijdens de trainingen en andere activiteiten.
Akkoord *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy