Adoptie DOT framework (a.k.a. Methodenkaart)
Vanuit de Open OiO hbo-i werkgroep zijn we geinteresseerd in de status, problemen en verwarringen rond adoptie van het DOT framework (ook wel bekend als de Methodenkaart). Dit framework heeft tot doel te helpen bij het bepalen van passende onderzoeksmethodes. Meer uitleg over het framework is hier te vinden: http://ictresearchmethods.nl/ en https://maken.wikiwijs.nl/127721/DOT_framework.

Deze vragenlijst is voor hbo docenten bij ict opleidingen in brede zin (software engineering, bedrijfsinformatiekunde, itsm, cmd, technische informatica, ...), zoals aangesloten bij de koepelvereniging HBO-i.

Als docent weet je natuurlijk niet precies wat er op alle plekken binnen de opleiding gebeurt. Vul bredere vragen daarom simpelweg in vanuit wat bij jou bekend is. Het is niet nodig om bij anderen na te vragen. Maar deel gerust deze vragenlijst binnen het team!

Het invullen van de vragenlijst duurt zo'n 10 a 15 minuten. Onder de deelnemers die hun e-mailadres invullen wordt een bol.com cadeaukaart verloot t.w.v. 10 euro.

De vragenlijst is in te vullen tot 1 februari.
Bij welke hogeschool ben je docent? *
Bij welke opleiding ben je docent? *
Hoe staat het in jullie opleiding met de adoptie van het DOT framework en de bijbehorende kaartenset (ICT of CMD research methods cards), voor zover bij jou bekend? *
Required
In welke leerjaren gebruiken jullie de kaartenset, voor zover bij jou bekend?
In welke leerjaren gebruiken jullie ictresearchmethods.nl, voor zover bij jou bekend?
In welke leerjaren gebruiken jullie het DOT framework, voor zover bij jou bekend?
Welke onderdelen van het DOT framework gebruiken jullie?
Hoe gebruiken jullie op dit moment de kaartjes en/of het framework in het onderwijs, voor zover bij jou bekend? (bijv. in projecten, onderzoeksvakken, ...; voor planning, reflectie, ...?) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy