Dijaški biološki tabor 2019 - PRIJAVNICA
S to prijavnico se prijavljaš na Dijaški biološki tabor 2019, ki bo potekal od 30. junija do 7. julija 2019 na Kozjanskem. Ko bomo s tvoje strani prejeli prijavnico, ti bomo poslali informacije, kako poravnaš kotizacijo za tabor (100 EUR).

Odjava brez dodatnih stroškov je mogoča do 1. junija. Za odjave od 15. junija organizator zadrži 50% kotizacije. Za kasnejše odjave zadrži organizator celotno kotizacijo.

Po plačilu kotizacije boš prejel natančne informacije glede poteka tabora in vseh formalnosti. Informacije, podane ob prijavi so zaupne.

Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Kraj rojstva *
Your answer
Ulica/kraj in hišna številka stalnega prebivališča *
Your answer
Poštna številka in pošta stalnega prebivališča *
Your answer
GSM številka *
Your answer
E-poštni naslov *
Your answer
Šola *
Your answer
Letnik, obiskovan v 2018/19 *
Prehranski tip *
Prehranske posebnosti
Opiši morebitne prehranske alergije (npr. na jajca, oreščke itn.) oz. druge posebnosti (laktozna intoleranca, neodpornost na gluten itn.)
Your answer
Zdravstvene posebnosti
Opiši morebitne alergije, fizične omejitve ali zdravila, ki jih redno jemlješ.
Your answer
Velikost majice *
Ime in priimek starša oz. skrbnika *
Your answer
GSM starša oz. skrbnika *
Your answer
E-poštni naslov starša oz. skrbnika *
Your answer
Skupine
Na taboru bo delovalo več različnih skupin. Zaenkrat so predvidene skupine za ptice, metulje, netopirje, botaniko (rastline) in herpetofavno (dvoživke/plazilce), možno pa je, da se jim bo naknadno pridružila še katera. Čeprav bo razporeditev po skupinah znana ob pričetku tabora, nam lahko zaupaš svojo željo že sedaj. V vrsticah tako preveriš ustrezno skupino in v stolpcu označiš prioriteto želje. Čeprav ti ne moremo zagotoviti, da boš sodeloval v najbolj željeni skupini, se bomo potrudili, da ti želje poskusimo čimbolj izpolniti. :)
1. želja
2. želja
3. želja
4. želja
5. želja
Metulji
Ptice
Rastline
Herpetofavna
Netopirji
Izjava udeleženca *
Za učinkovit potek tabora potrebujemo tvoje privoljenje k taborskim pravilom in strinjanje tvojih staršev. Prosimo te, da obkljukaš obe polji, saj udeležba brez teh soglasij ni mogoča. V kolikor si že polnoleten, boš lahko izjavo o udeležbi na taboru podpisal sam.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service