ALTA SERVEI DE MATINERA 2020-21
Nota: aquest formulari serveix únicament per aquells que volen fer ús del servei d’ escola matinera durant el curs 2020-2021 com a usuari fix, que és aquell que paga la mensualitat completa. Degut al control de l'aforament, és obligatori per tothom fer reserva de plaça a través de l'aplicació que teniu disponible a la nostra pàgina web ( https://amipaceipmelciorrosselloisimonet.com) amb mínim 24 h d'antelació. En cas de quedar dies esporàdics, haureu de reservar plaça amb mínim 1 dia d’antelació i dur un tiquet de matinera.

Les altes i baixes s’han de comunicar per escrit abans de dia 20 del mes anterior a l’oficina de l’AMIPA. Per alumnes fixos ja matriculats es renova automàticament pel curs següent.

Observacions: Totes les notificacions (autoritzacions, dietes, intoleràncies, notes, al•lèrgies etc) s´han de notificar a la coordinadora per escrit i signat per la persona responsable. L´AMIPA no es fa responsable dels fets no comunicats per escrit.

Informació sobre el tractament de dades personals a l’AMIPA del CEIP Melcior Rosselló i Simonet. Les dades personals s’obtenen per formar part de fitxers responsabilitat de l’AMIPA, únic destinatari de la informació aportada voluntàriament per vostè. Aquests fitxers s’utilitzen per a la gestió administrativa i per a la satisfactòria prestació dels nostres serveis. Els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició es duran a terme mitjançant un escrit dirigit a AMIPA CEIP MELCIOR ROSSELLÓ I SIMONET, Ctra Pòrtol-Sta Maria s/n, 07320, Sta. Maria del Camí

Enviant el present formulari queda acceptat el tractament de les vostres dades i autoritzat el cobrament del servei d’escola matinera per rebut bancari. Les despeses gestionades pels rebuts tornats a causa de problemes ocasionats per motius externs a l’AMIPA aniran a càrrec dels socis i es pagaran a l’oficina.
Preu del servei: Socis ( 25 euros mensuals), No socis ( 40 euros mensuals)
Email *
Clear selection
Títol sense títol
Nom de l'infant *
Sou socis de l'AMIPA?
Clear selection
Curs *
Grup *
Required
És al.lèrgic a qualque cosa? A què? *
A partir de quin mes voleu fer ús del servei de matinera? *
Dades Bancàries: Nom i llinatges del titular *
Dades bancàries: Nº compte + IBAN *
Telèfon de contacte
Signatura: ( Nom i Llinatges i DNI)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy