Anmälan: Konstvandring på stan
29 maj kl. 17:00-19:00
Mötesplats: Växjö Konsthall

Välkommen till SAK UNG - nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Följ med oss när vi tillsammans upptäcker konsten på gator och torg i centrala Växjö. Vi får en egen guide från konsthallen som visar och berättar om alltifrån små diskreta skulpturer till stora spektakulära monument.

Inga förkunskaper krävs - vi lär oss tillsammans. Efter vandringen bjuds det på veg. fika och vi pratar om konsten som vi sett. Kom, lär dig mer om Växjö konst och träffa nya konstvänner!

Eventet är gratis och öppet för unga mellan 16-25 år.


//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga som delar ditt konstintresse, får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter samt bygga egna nätverk och kontakter inom konstvärlden. Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/
Förnamn *
Efternamn *
Mailadress *
Födelseår *
Ev. matallergi eller specialkost
Genom att anmäla dig till eventet godkänner du att SAK UNG behandlar din e-postadress. All personlig information som du lämnar till oss eller som vi erhåller, kommer att hanteras av SAK UNG som personuppgiftsansvarig och förvaras säkert. Personuppgifter delas inte med tredje part.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy