Blind Date with a Book...
Νέα αρχή για την εμπειρία του Blind Date .....

Τι είναι όμως το Blind Date With a book?
Το Blind Date εμπνευσμένο απο το ραντεβού στα τυφλά έρχεται σε online έκδοση για να σας προκαλέσει ... Εμείς θα σας δίνουμε την ουσία του βιβλίου και εσείς θα επιλέγετε το ραντεβού σας χωρίς να γνωρίζετε το συγγραφέα, τον εκδότη, το εξώφυλλο και τίποτα άλλο που θα σας αποπροσανατολίσει απο τον λόγο του Blind Date, δηλαδή το περιεχόμενο.....

Υπάρχουν 15 Blind Date για να διαλέξετε
α) 10 νέοι τίτλοι βιβλίων
β)5 προτάσεις προσφορές

Τρόποι παραγγελίας:
1. επιλέξτε απο το 1 έως το 15 το Blind Date που θέλετε (μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα από ένα, όσα θέλετε)
2.Συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητάμε
3.Θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης σε 1 εως 2 εργάσιμες ημέρες, με τα στοιχεία της παραγγελίας σας
4. Καταθέστε το ποσό της αγοράς σας μέσα στο χρονικό περιθώριο που σάς δίνεται και ενημερώστε μας με την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης μέσω e-mail ώστε να ολοκληρωθεί η αγορά του BD
το e-mail είναι : evaggeliatsar87@gmail.com
5. Το BD έρχεται στην πόρτα σας, τον επόμενο μήνα


Κύριος τρόπος αποστολής: ACS COURIER
α) Για τους κατοίκους της Δράμας: Μπορούν να παραλάβουν το Blind Date τους από το βιβλιοπωλείο ΔΡΥΣ (Γ. ΖΕΡΒΟΥ 6) εφόσον αναφέρουν στα σχόλια την επιθυμία τους αυτή. Η προ-εξόφληση ισχύει κανονικά, όπως και η συμπλήρωση των πλήρη στοιχείων της διεύθυνσής τους.)
β) Για τις δυσπρόσιτες περιοχές και στη περίπτωση μη δυνατότητας παραλαβής του Blind Date από το υποκατάστημα της ACS, παρακαλώ να μας ενημερώσετε άμεσα, είτε στα σχόλια είτε στο evaggeliatsar87@gmail.com , ώστε να επιλεγεί άλλος τρόπος αποστολής του δέματος σας. Οι χρεώσεις courier σε αυτές τις περιοχές είναι αρκετά υψηλές. Επίσης, σε περίπτωση που θα επιλέξετε, να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας, από το κατάστημα της ACS, σας δίνεται παράταση 10 ημερών για να παραλάβετε το κουτί σας εφόσον επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας και μας ενημερώσετε σχετικά.

Κόστος αποστολής:
Ελλάδα: 3,50€ έως 2kg

Για Κύπρο:
α) έως 1kg: 8,50€
β)πάνω απο 1kg: 9,50€

Για Ευρώπη:
Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 12€ για βάρος δεμάτων έως 1kg , από 13€ για πάνω απο 1kg
Οι χώρες χωρίζονται σε τρεις ζώνες. Για πληροφορίες δείτε εδώ:
https://docs.google.com/document/d/1l5_fpG682-RledcXkY8ipVOz1a7yJpuv1uRifvvgx5w/edit?usp=sharing


Η ΦΟΡΜΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ.

Δυστυχώς δεν μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον τρέχον μήνα.

Για την σωστή προετοιμασία και αποστολή των Blind Date κάθε μήνα είναι αναγκαίο να πραγματοποιούνται στην ώρα τους οι παρακάτω κινήσεις:

1. Για την επιβεβαίωση της αγοράς σας και για να παραλάβετε το Blind Date τον επόμενο μήνα θα πρέπει να έχετε καταθέσει το ποσό της παραγγελίας σας έως τις 22 του τρέχοντος μήνα και να μας ενημερώσετε εγκαίρως με email, στέλνοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης σας *. Μετά τις 22 του τρέχοντος μήνα, οι παραγγελίες δεν θα γίνονται δεκτές και θα λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail ακύρωσης.
2. Όλες οι αποστολές θα αποστέλλονται μεταξύ 10 έως 15 του μήνα αποστολής. Οι παραγγελίες που θα έχουν ειδική συνεννόηση για την αποστολή - παραλαβή, θα ενημερώνονται αντίστοιχα για την ημερομηνία παράδοσης κατ'ιδίαν. Στη περίπτωση που κάποια παραγγελία δεν έχει πληρωθεί και δεν έχει επιβεβαιωθεί θα ακυρώνετε.
3. Αλλαγές στη κατηγορία βιβλίου επιτρέπονται εφόσον αυτές δηλωθούν εγκαίρως, δηλαδή πριν την κατάθεση της παραγγελίας σας, στο email: evaggeliatsar87@gmail.com , αναγράφοντας ως θέμα BLIND DATE WITH Α ΒΟΟΚ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ, και πριν τις 22 του μήνα.

(*Για την διευκόλυνσή σας, αν η κατάθεση γίνει σε κατάστημα τράπεζας και όχι μέσω e-banking , μπορείτε να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης απλά φωτογραφίζοντας το, με προϋπόθεση να είναι ευκρινείς η φωτογραφία)

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά θα λάβετε στο ειδικό mail επιβεβαίωσης.

Με εκτίμηση
Βιβλιοπωλείο ΔΡΥΣ
Fancy Owl CreationsEmail address *
Επώνυμο και όνομα *
Your answer
Προφίλ Facebook ή Instagram (προαιρετικό)
Your answer
Διεύθυνση, αριθμός, Τ.Κ., περιοχή, Νομός *
Your answer
Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας *
Your answer
Τρόπος πληρωμής *
BLIND DATE WITH A BOOK *
Required
Σχόλια - Παρατηρήσεις
Your answer
Συναινώ στην χρήση των προσωπικών μου δεδομένων αποκλειστικά και μόνο σε αυτή τη σελίδα, για την διεκπεραίωση της παραγγελίας μου. *
Το βιβλιοπωλείο Drys και το fancy owl creations δεσμεύονται για την ορθή χρήση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων,
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.