Teken in voor theaterspel Voor De Show
Vul je gegevens in als je graag van start gaat met Voor De Show. Na het invullen van dit formulier krijg je een overeenkomst toegestuurd, die je invult en ondertekend terugstuurt. Van zodra de overeenkomst ondertekend is, krijg je toegang tot de webtool en kan je starten met de invoer van je schoolprogrammatie.

Alle informatie, voorwaarden en tarieven vind je op de dienstenpagina van Voor de Show: https://www.cultuurconnect.be/diensten/voor-de-show-theaterspel 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam van je cultuur- of gemeenschapscentrum *
Adres (straat, huisnummer, postcode en gemeente) *
Maakt jouw gemeente gebruik van bestelbonnen?
Facturatie-gegevens
Naam juridische entiteit *
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Gemeente *
Ondernemingsnummer (BTW-nummer) *
Tot welke prijscategorie behoort jouw cultuurcentrum/gemeenschapscentrum? *
Maak jouw keuze over de virtuele spelomgeving
De virtuele spelomgeving bestaat uit 7 ruimtes: de voorgevel, inkomhal, zaal, podium, backstage (kleedkamer), wc en de bar. De voorgevel is een vaste foto, de 6 andere ruimtes bestaan uit 360° foto-opnames vanuit diverse cultuurhuizen. Indien je wenst kan je ons een (vaste) foto van de voorgevel van jouw cultuurcentrum toesturen.

Wil je graag meer personalisatie, dan enkel de voorgevelfoto? Dan komt onze fotograaf langs om de 360°-foto’s te maken in je cultuurhuis voor in het spel. Deze 360°-foto’s kan je ook inzetten voor eigen gebruik buiten de applicatie. Voor deze personalisatie betaal je eenmalig.

Zit je toch nog met vragen hierover? Neem gerust contact op via servicedesk@cultuurconnect.be
Welke spelomgeving wens je? *
Wie mogen we contacteren?
Je ontvangt een registratiecode voor de webtool van Voor De Show wanneer het contract met jouw cultuur- of gemeenschapscentrum getekend is. Gelieve de gegevens te noteren van het aanspreekpunt in jouw cultuurhuis.
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Nieuwsbrief *
Required
Heb je nog vragen of opmerkingen?
* Door in te tekenen ga je akkoord met onze privacyverklaring en de daarin omschreven verwerking van jouw persoonsgegevens (https://www.cultuurconnect.be/privacy). Je kan deze toestemming op elk moment opnieuw intrekken.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Cultuurconnect. Report Abuse