FORMULARI per reportar situacions  d'ASSETJAMENT a CICLISTES o persones conductores de VMP, a Granollers
Aquest és el formular que l'Associació Granollers Pedala ha configurat per reportar els casos d'assetjament que hagin pogut patir a Granollers les persones movent-se amb bicicleta o VMP per part de vehicles motoritzats.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Què és considera una situació d'assetjament vial a persones amb bicicleta o VMP per part de persones conductores de vehicles motoritzats?
Es consideren situacions d'assetjament vial a ciclistes o persones amb VMPs, aquelles en les que la persona conductora d'un vehicle motoritzat:
● No respecti les distàncies de seguretat respecte una persona amb bicicleta o VMP (3m per darrera, 1,5m als avançaments), faci ús dels llums, del clàxon, o altres, que constitueixin un intent de modificar la trajectòria o marxa de la persona amb bicicleta o VMP dins del carril de circulació, o que impliquin un risc per a la seguretat de la persona amb bicicleta, cicle o VMP.
● El comportament verbal que , per part de les persones conductores de vehicles motoritzats, tingui com a objectiu o produeixi l'efecte d'intimidar la persona ciclista o usuària de VMP per què modifiqui la trajectòria o marxa dins del carril de circulació.
Si has patit una situació d'assetjament vial circulant amb bicicleta o VMP , pots reportar aquí el teu cas i s'activarà el següent protocol:
1. Reportar el cas d'assetjament vial a través d'aquest formulari per part de la persona que l'ha patit.
2. Comunicació des de Granollers Pedala, del cas d'assetjament a la Policia Local, sense traspassar cap informació sobre dades personals.
3.  la Policia Local contactarà amb la persona propietària i/o conductora del vehicle per informar-la que ha estat reportat un cas d’assetjament vial vinculat al seu vehicle, recordant a la persona que l’assetjament vial és una conducta que no està permesa i informant dels aspectes normatius relacionats amb la convivència amb ciclistes i VMPs. L’objectiu d’aquest contacte serà preventiu i divulgatiu i d’advertiment.
4. La Policia Local notificarà a Granollers Pedala que s'ha realitzat la trucada a la persona propietària i/o conductora del vehicle que s'ha reportat en la situació d'assetjament, sense oferir cap informació sobre dades personals.
5. Granollers Pedalada anotificarà. a la persona que ha patit la situació d'assetjament que des de la Policia Local s'ha fet la trucada prevista al protocol a la persona propietària/conductora del vehicle que s'ha reportat en la situació d'assetjament.
*Es garantirà en tot moment la confidencialitat de les persones afectades (tant persona conductora de bicicleta, cicle o VMPs com la persona conductora del vehicle motoritzat) segons queda recollit a la llei de protecció de dades.

Enllaç a l'aprovació de la implementació d'aquest protocol, en el recull d'acords del Ple Municipal del 30 de març de 2021: https://www.granollers.cat/noticies/sala-de-premsa/resum-dels-acords-de-ple-de-30-de-mar%C3%A7-de-2021
DADES DE LA PERSONA QUE HA PATIT L'ASSETJAMENT
Aquestes dades en cap cas seran transmeses a la Policia Local en l'execució del protocol previst.
Nom
Telèfon de contacte
Si prefereixes que et contactem telefònicament.
DADES DEL VEHICLE I LA PERSONA CONDUCTORA
Tipus de vehicle *
Marca
Model
Matrícula
Aspecte persona conductora
Informació sobre l'aspecte de la persona conductora (home-dona-nobinari, edat aproximada, altres trets identificatoris)
DADES DE LA SITUACIÓ D'ASSETJAMENT
Ubicació *
Identifica la ubicació on s'ha produït la situació d'assetjament (carrer/plaça, num o referència d'algun establiment o cruïlla, altres aspectes com el sentit de circuació, carril, etc. si s'escau)
Dia *
MM
/
DD
/
YYYY
Hora *
Hora aproximada en que s'ha produit la situació d'assetjament.
Time
:
Descriu breument la situació d'assetjament que has patit. *
Descriu amb la màxima objectvitat la situació d'assetjament vial que consideres que has patit.
Condicions *
En compliment del nou Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, t'informem del següent: El responsable de les dades facilitades lliurement és l'Associació Granollers Pedala (NIF G66413279), amb seu a Granollers, Barcelona i correu electrònic info@granollerspedala.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites per tal d'oferir el servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Tens dret a obtenir confirmació sobre si l'Associació Granollers Pedala estem tractant les teves dades personals, per tant tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. No tenim capacitat de contrastar les dades amb fons públiques a fi d'assegurar-ne la veracitat. Per tant us comprometeu amb la veracitat de les dades facilitades.
Required
I ara què?
Contactarem amb tu quan la Policia Local ens notifiqui que s'ha establert comunicació amb la persona responsable del vehicle de la situació d'assetjament que has viscut, a qui la Policia Local informarà de que la seva conducta ha estat inapropiada recordant-li, recordant-li els aspectes normatius que siguin necessaris en funció de la situació d'assetjament reportada.
T'animem a continuar fent ús de la bicicleta i a reportar les situacions d'assetjament que puguis patir en aquest formulari.
GRÀCIES PER ANAR AMB BICI
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy