Obuka za vršnjačke edukatore u Kruševcu
Edukativni centar – Kruševac objavljuje poziv za učešće na obuci za vršnjačke edukatore u sklopu projekta “Edu mobilni – Tvoj korak ka Evropi”. Jedan od ciljeva projekta i obuke je unapređivanje informisanosti mladih na nivou obuhvaćenih lokalnih zajednica (Obenovac, Loznica, Ub, Mali Zvornik, Šabac, Kruševac, Trstenik, Brus, Varvarin, Aleksandrovac, Ćićevac i Blace) o nacionalnim i evropskim programima namenjenih mladima.
Obuka će biti održana u Kruševcu od 5. Do 7. oktobra 2018. godine, a svi troškovi učešća na obuci će biti pokriveni od strane organizatora (prevoz, smeštaj, hrana).
U kasnijoj fazi projekta biće realizovano 6 interaktivnih radionica u 6 gradova i opština koje učestvuju u projektu, a od učesnika obuke očekujemo da uzmu aktivno učešće u realizaciji ovih radionica koje organizujemo u cilju da se mladi bliže upoznaju sa evropskim programima i mogućnostima koje imaju da se aktivno uključe u evropske programe namenjene mladima (Erazmus +, Internacionalni/Nacionalni volonterski kampovi, Horizont 2020, Kreativna Evropa, Evropski volonterski servis, Evropa za građane/ke i drugih).
Edukativni centar - Kruševac ovaj projekat reaalizuje u saradnji sa organizacijama EmPower iz Požege i Mrežom Mladih Jugoistočne Evrope iz Sarajeva.
Ime i prezime
Your answer
Datum rođenja
MM
/
DD
/
YYYY
Mesto stanovanja
Your answer
E-mail
Your answer
Broj telefona
Your answer
Da li si aktivan/na u nekoj od organizacija? (Ukoliko je tvoj odgovor da, napiši u kojoj)
Your answer
Napiši nam zašto želiš da učestvuješ na ovoj obuci.
Your answer
Da li imaš posebnih potreba vezano za ishranu ili zdravstvene probleme i potrebe za koje bi trebali da znamo? Ukoliko je tvoj odgovor da, molimo te da nam kažeš i šta.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Edukativni centar Kruševac. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms