Strah od (ne)uspjeha!
Mnogi bi od nas željeli bolje zdravlje, bolje odnose, bolji posao, bolje financijsko stanje... Jednom riječju bolji životni standard!

Zašto mnogi to nemaju? Odgovor je upravo tema naše radionice strah od neuspjeha, odnosno uspjeha. Ako se želite riješiti tog moćnog neprijatelja, prijavite se na našu radionicu!

Na radionici ćete saznati odakle dolazi strah od neuspjeha, zašto ga uopće imamo u sebi i što je najvažnije, kako ga se riješiti - za to ćemo koristiti moći theta tehniku reprogramiranja uma!
Grupna radionica održat. će se 24.07. od 17:00 do 18:30, a uvijek možeš zakazati individualni tip radionice!
Naše radno vrijeme je od ponedjeljka do subote 09:00-19:00 sati.

Cijena radionice: 50 kn!
Posebna ponuda!!! Samo ovaj tjedan usluge Learn & Joy obrta snižene su 50%!!!
Email address *
Ime i prezime: *
Dob
Odabir termina *
Predloženi termin individualne radionice:
Dajem suglasnost da se moje sudjelovanje na radionici fotografira opremom organizatora predavanja te da se snimljeni materijal koristi isključivo u svrhu promoviranja aktivnosti organizatora (Facebook stranica organizatora). *
Izjava o privatnosti i zaštiti podataka
Learn & Joy paušalni je obrt za privatne poduke,u daljnjem tekstu Learn & Joy primjenom izjave o privatnosti Learn & Joy želi osigurati transparentnost u radu pri korištenju Vaših osobnih podataka.

Obrada podataka

Learn & Joy prikuplja Vaše osobne podatke poput imena i prezimena, adrese, OIB-a, e-mail adrese, te broja telefona ili mobitela u svrhu prijave na radionice ili poduke engleskoga jezika te izdavanja računa za svoje usluge. Osim toga Vaši osobni podaci prikupljaju se u svrhu slanja obavijesti o nadolazećim aktivnostima i ponudama obrta. Podaci se obrađuju u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Također, ovim putem polaznici daju suglasnost za fotografiranje tijekom radionica i poduka isključivo za promotivne svrhe (Facebook stranica i Facebook grupa obrta).
Zašto Learn & Joy prikuplja Vaše podatke
Osobni podaci prikupljaju se u svrhu obavještavanja o nadolazećim aktivnostima i promocijama, kao i općim informacijama našeg rada.
Ostale svrhe prikupljanja osobnih podataka odnose se na izradu računa za naše usluge. Ovim putem polaznici daju i suglasnost za fotografiranje u svrhu promocije na društvenim mrežama (Facebook stranica i grupa obrta).
Zaštita osobnih podataka
Learn & Joy čini sve što je potrebno da bi se osigurala zaštita Vaših osobnih podataka da ne bi došlo do neovlaštene uporabe ili gubitka podataka. Svi zaposlenici Learn & Joy obrta obvezali su se na zaštitu i čuvanje tajnosti osobnih podataka.

Točnost podataka

Learn & Joy obvezuje se voditi računa o točnosti preciznosti Vaših osobnih podataka. Obvezujemo se da se vaši podaci i fotografije neće koristi u druge svrhe, osim onih koje su spomenute u razlogu obrade i prikupljanja osobnih podataka. Također, Learn & Joy neće zadržavati Vaše podatke i fotografije dulje nego li je potrebno za navedene svrhe.
Vaša prava
Ako u bilo kojem trenutku želite zatražiti provjeru u koje je svrhe Learn & Joy koristio vaše podatke, ili želite zatražiti njihovu nadopunu ili brisanje, možete to učiniti putem slanja poruke na e- mail adresu learnandjoy1990@gmail.com

Također, za sva dodatna pitanja možete poslati upit na e-mail adresu: learnandjoy1990@gmail.com
Dajem suglasnost da Learn & Joy koristi moje podatke u svrhu prikupljanja i obrade podataka i potvrđujem da sam pročitao/la Izjavu o zaštiti osobnih podataka. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy