Diák jelentkezés - Konnekt Mentorprogram
Kedves Leendő Diákunk!
Nagyon örülünk, hogy úgy döntöttél jelentkezel a programunkba.
Az alábbi kb. 20 perces kérdőív kitöltése után értesítünk arról, hogy melyik időpontban várunk a személyes interjúra, amely abban segít, hogy jobban megismerjünk. A programba való felvételről ez után döntünk.
Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor bátran írj a címünkre: mentorprogram@knnkt.org
Köszönettel:
Konnekt Mentorprogram csapata
A programról röviden
▶ Milyen hosszú a program?
A Mentorprogram októbertől áprilisig tart.
▶ Milyen kötelező események vannak?
A program egy nyitókonferenciával kezdődik és zárókonferenciával végződik. Ezeken a részvétel kötelező. Emellett havi csapattalálkozókat szervezünk, melyeken csapatépítés és készségfejlesztés zajlik, ezeken a részvétel ajánlott. A mentor-diák párosnak havi minimum két alkalommal kell találkozniuk. Emellett fakultatív rendezvényeket és workshopokat szervezünk, melyek minden Mentorprogramban résztvevő számára nyitottak.
▶ Milyen felkészítést kap a mentor, aki foglalkozni fog veled?
A nyitókonferencia előtt egy mentorfelkészítésen vesz részt minden mentor, ahol a program menetét és a mentor-diák kapcsolat alapjait sajátítják el. Emellett egy komplett mentorkézikönyvet és online toolt kap minden résztvevő. Emellett folyamatosan segítjük a mentorok munkáját szervezői oldalról, hogy a lehető legjobban segíthesse a tudatos pályaválasztásodat!
▶ Milyen témákat érint a program?
A mentorprogramban a személyes mentorálás mellett havonta csapattalálkozókat tartunk, ahol az önismeret, kommunikáció, érvelési technikák, motiváció, siker és kudarc témákat járjuk körbe közösen.
▶ Miért kell részvételi díjat fizetni?
A részvételi díj 9000 ft, melytől, ha rászorultságod indokolja, el tudunk tekinteni. Egyesületünk önkéntes alapon működik és pályázatoktól valamint alkalmi támogatásoktól függ. A részvételi díj a program megvalósításának egy részét fedezi. Szükséges ahhoz, hogy a minőséget, a személyességet fenntartva fejlődni és növekedni tudjunk.
▶Ha kíváncsi vagy, korábbi diákjainknak mit jelentett a program, nézd meg itt:
https://www.youtube.com/watch?v=Uu2UbR5BOBw

Várunk szeretettel!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms