Leimaus 3.-6.6.2019 ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset 10.4.2019 mennessä!

Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille, Leimaus-leiri, järjestetään vuonna 2019 Imatralla. Majoitus- ja tapahtumakeskuksena toimii Imatran Kylpylä ja leirin järjestäjänä Sk Vuoksi ry ja Joutsenon Kullervo ry.
Leiri alkaa 3.6.2019 iltapäivällä ja päättyy 6.6.2019 päivällä leiriviestin jälkeen.

Leirin nettisivut https://leimaus2019.fi/

Leirin hinta:
Leiriläinen 250€
Ohjaaja 225€
Hinta sisältää majoituksen, ruokailut, harjoitukset, kuljetukset harjoituksiin, oheisohjelman ja leirituotteen. Majoitus on Villamajoitus huviloissa kylpylän ympäristössä. Seura maksaa puolet ohjaajan leirimaksusta, jos ohjaaja huolehtii leirillä myös muista oman seuran leiriläisistä.
Leirille on tarkoitus lähteä yhteisellä bussikuljetuksella MS Parman kanssa. Matkan hinta on noin 40-55€ riippuen osallistujien määrästä. Bussikyyti toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 45.

Leirillä on kuusi tasoryhmää: RR, TR, Taso 1, Taso 2, Teho ja Pro.
Pro-ryhmä valitaan rankin perusteella 16-18-vuotiaista suunnistajista. Pro-ryhmään ilmoittautuneet, mutta valitsematta jääneet siirretään Teho-ryhmään. Valinnat tekevät leirinjohtaja ja SSL:n nuorisopäällikkö.

Ohjaajan roolista:
Leimaus-leirillä seuran lapsiryhmällä tulee olla vähintään yksi ohjaaja/6-8 lasta kohden. Seuraohjaaja vastaa leirillä omasta lapsiryhmästään, ryhmän aikatauluista ja varusteista. Seuraohjaaja huolehtii lasten ohjaamisesta harjoituksissa ja harjoitusten jälkeen annettavasta palautteesta. Leirijärjestäjä antaa seuraohjaajille tarvittavat tiedot eri tasojen päivittäisistä harjoituksista päivittäin pidettävissä seuraohjaajien palavereissa.

Seuran yhteyshenkilö: Emmi (emmi.haavisto@hintsa.fi, 0440220894)
Nimi *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Sukupuoli *
Tasoryhmä *
Erityisruokavalio / muuta
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Puhelin *
Your answer
Sähköposti (vaaditaan vain ohjaajilta)
Your answer
Osallistutko yhteiseen bussikuljetukseen Imatralle ja takaisin omakustannehinnalla?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service