Repterekről befelé - Kofferkuli "hasznos" könyvek sorozat
- Magánutazóknak eddig hiánypótló, könnyen kezelhető, közérthető és nagyon hasznos információkat tartalmazó könyv jelent meg "Repterekről befelé" címmel.
- A könyv célja, hogy részletes és magyar nyelvű tájékoztatást adjon arról, pontosan hogyan és mennyiért lehet bejutni egy-egy reptérről adott városba, illetve a környékbeli népszerű célállomásokra.
- A világutazó szerzők nem kevesebb, mint a világ 50, a magyarok körében a legnépszerűbb/leglátogatottabb repteréről írták le részletesen a transzfer lehetőségeket pontos információkkal és árakkal.

A könyv ára : 3800 Ft + 650 Ft postaköltség helyett V.I.P. Utazási Klubtagoknak, vagyis Neked postaköltséggel együtt CSAK 3000 Ft
A magyar piacon hiánypótló "kézikönyv" kizárólag a Kofferkuli szerkesztőségének terjesztésében, közvetlenül a kiadótól vásárolható meg.

A könyv paraméterei:
Oldalszám: 136
Méret: 12,5 cm x 19,5 cm
A könyvre 100%-os elégedettségi garanciát biztosítunk, vagyis amennyiben gondolod, mindenféle kérdés és faggatózás nélkül visszavásároljuk azt Tőled!

Bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolunk: marketing@kofferkuli.hu

TOP TRANSZFER ÖTLETEK - HOGYAN ÉS MENNYIÉRT JUTHATSZ EL A REPTEREKRŐL ADOTT VÁROSBA, ILLETVE A KÖRNYÉKBELI NYARALÓHELYEKRE, TURISZTIKAILAG ÉRDEKES VÁROSOKBA!

Repterekről befelé - könyvújdonság
Megrendelő neve
Your answer
Címe
Your answer
E-mail címe
Your answer
Telefonszáma
Your answer
Hány könyvet szeretnél rendelni?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service