Formular înscriere: Echitație
Salutare,
Acesta este formularul de încriere pentru Echitație, eveniment din cadrul proiectului Zi*le de aventură, realizat de Organizația Studenților pentru Turismul Românesc pentru studenții din Cluj-Napoca.
- Data: 20.05.2019 ( Luni )
- Ora: de la 10:00 la 17:00
- Locație: Strada Pajiștei ( Baciu )
- Preț: 50 de lei / persoană.

ATENȚIE: din cauza vremii neprielnice, am luat decizia de a amâna evenimentul pe data de 20 MAI 2019, luni la aceleași ore.

Despre eveniment:
Aceasta este o activitate din cadrul proiectului ”Zile de Aventură” a Organizației Studenților pentru Turismul Românesc (OST) care se află în a 12 - a ediție. Hai cu noi și învață tot ce ține de sportul călăriei, pe scurt, sau modul în care se călărește corect un cal de călarie. Echitația este unul dintre cele mai nobile forme de sport pe care puțini au ocazia să-l practice, dar de care toți se îndrăgostesc din clipa în care încep să o facă. Diferențiindu-se în principal prin echipamentul și stilul pe care îl implică, echitația reprezintă unul dintre cele mai frumoase sporturi care implică animale, dar și o legatură puternică între om si cal.

Fiecare participant va avea ocazia să călărească pe un traseu de o oră alături de un instructor.

Intervalul orar în care se petrece această activitate este 10:00-17:00 iar călăritul efectiv are loc pe un traseu de o oră.

Pentru acest eveniment se percepe un avans de 25 de lei / persoană care se achită până în data de: 18.05.2019.
În urma completării formularului veți primi un mesaj de la unul dintre membrii echipei de organizare pentru mai multe detalii legate de avans sau în cazul în care mai sunt întrebări/nelămuriri puteți vorbi direct cu unul din noi.

Pentru înscrierea la acest eveniment te rugăm să completezi următorul formular:

P.S. Vă așteptăm și la celelalte activități ale noastre!
#EchitațieZdA2019 #ZdA2019 #OSTurism

Eveniment #ZdA
Nume, Prenume *
Your answer
Vârstă *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Adresă Email *
Your answer
Link profil facebook *
Your answer
Dacă dorești să ne transmiți ceva
Your answer
Te rugăm să parcurgi cu atenție următoarele aspecte, care prin bifare se vor considera asumate *
Datele personale colectate prin acest formular nu vor fi folosite într-un alt mod decât pentru comunicarea cu voluntarii. La datele colectate vor avea acces reprezentanții OST, iar acestea nu vor fi utilizate în alt scop, decât cel declarat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service