Street Art Belgrade: Pravo u centar!
Pridružite se našoj ekipi, ozbiljnim šetačima, profesionalnim israživačima i apsolutnim zaljubljenicima u Beograd u neočekivanoj avanturi koju skrivaju beogradski budžaci.

Datum: subota, 24.04.
Vreme polaska: 11:00
Mesto polaska: Rajićeva ulica, ispred murala pored Akademije likovnih umetnosti
Trajanje: oko 2,5 sata
Cena: 900 din.

Predavači: Ljiljana Radošević i Srđan Tunić, istoričari umetnosti

BROJ MESTA JE OGRANIČEN

Molimo sve učesnike koji planiraju da nam se pridruže da ponesu maske za lice i pridržavaju se preporučene fizičke distance da bi nam ova šetnja bila što ugodnija.
Ime i prezime *
Broj mobilnog telefona *
E-mail adresa *
Opis predavanja na otvorenom
Sećate se rečenice: “Upoznajte svoj grad da biste ga više voleli”? To je upravo princip na osnovu koga su sačinjene naša predavanja na otvorenom.

Pored toga što ćete provesti kvalitetno vreme napolju, imaćete priliku i da se upoznate sa onim osobenostima Beograda koje na prvi pogled možda ne primećujete. Međutim, otkrićete da ne postoji ništa lepše od suncem obasjanog grafita posle šetnje ulicama koje obično zaobilazite.

Pridružite se našoj ekipi, ozbiljnim šetačima, profesionalnim israživačima i apsolutnim zaljubljenicima u Beograd, u neočekivanoj avanturi koju skrivaju beogradski budžaci. Pošto su naš fokus grafiti i street art upoznaćemo vas sa nekim biserima ulične umetnosti, ali kroz prizmu istorije našeg grada. Zato častite sebe sunčanim danom, svežim vazduhom, prolećnim bojama i pričom koja će vas motivisati da i sami postanete “urbani istraživač”. Dobrodošli!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy