NYÁRI GYAKORTLAT - 2022 KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSI KÉRELEM nyári gyakorlat ideje alatt - 2022.06.26-07.29. között                                                                                                       Szegedi Városi Kollégium                      
6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 26-28.
Tel: 62/547-154, e-mail:titkarsag@szegedivarosikollegium.hu
Honlap címe: http://www.szegedivarosikollegium.hu

A Kérelmet azok a diákok adhatják be, akik a Szegedi Városi Kollégiumban rendelkeznek kollégiumi tagsági jogviszonnyal, és a fent megjelölt időszakban Szegeden teljesítik kötelező Nyári szakmai gyakorlatukat.

Közösségi szolgálatot teljesítő tanulók NE JELENTKEZZENEK, elhelyezést csak a kötelező Nyári szakmai gyakorlatukat teljesítő kollégisták számára tudunk biztosítani!

Az elhelyezés a SZÉKHELYINTÉZMÉNYBEN lesz (Szeged Boldogasszony sgt. 26-28.)
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. június 20. (hétfő)

Kérjük, hogy aki tudja már a Nyári gyakorlata időpontját, az minél hamarabb küldje be a Jelentkezési lapot, mert az elhelyezést a létszám függvényében tudjuk megszervezni.

AZ ELHELYEZÉS IDŐTARTAMA:  
A TANULÓK A GYAKORLATUK ELSŐ NAPJÁT MEGELŐZŐ NAP 17 ÓRÁTÓL A GYAKORLATUK UTOLSÓ NAPJÁN 17 ÓRÁIG TARTÓ IDŐSZAKRA  IGÉNYELHETIK A KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉST.
A nyári gyakorlat ideje alatt a diákok - minden héten - vasárnap 17 órától pénteken 17 óráig tartózkodhatnak a kollégiumban.

HÉTVÉGÉRE (Péntek 17 óra és vasárnap 17 óra között ) CSAK AZOK A  DIÁKJAINK KÉRHETNEK ELHELYEZÉST, AKIK A HAZAUTAZÁSUKAT NEM TUDJÁK MEGOLDANI.

IGÉNYELT IDŐPONTOK MÓDOSÍTÁSA:
HA a Jelentkezési lap elküldése után VÁLTOZIK A GYAKORLAT IDŐPONTJA, és még nem kezdte meg a gyakorlatot, akkor küldjön be új, módosított jelentkezési lapot, vagy a változást jelezze e-mailben a fent megadott titkársági e-mail címre.

Rendkívüli esetben, illetve időpont módosítása esetén a jelentkezés június 20-a után is beküldhető.

A GYAKORLAT MEGKEZDÉSÉT KÖVETŐEN LEMONDÁST, vagy IDŐPONT MÓDOSÍTÁST a titkarsag@szegedivarosikollegium.hu e-mail címen, vagy az ügyeletes nevelőtanárnál személyesen illetve telefonon  lehet jelezni. Tel: 62/547-154; 122-es mellék.

Kérjük, hogy minden esetben ADJON MEG ÉRTESÍTÉSI E-MAIL CÍMET, és amennyiben a jelentkezési lap végén bejelöléssel kéri, értesítést és másolatot küldünk a beadott Kollégiumi elhelyezési kérelméről.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
TÁJÉKOZTATÁS
Intézményünk a fentiekben meghatározott Nyári gyakorlati időszakra vonatkozó tanév végéig a jelen Kollégiumi elhelyezési kérelemben feltüntetett adatok kezelése során az adatok tárolásának és rendelkezésre állásának biztosítása érdekében, tárhely szolgáltatás céljából a Google LLC, mint adatfeldolgozó ingyenes tárhely szolgáltatását veszi igénybe. Jelen Kollégiumi elhelyezési kérelem kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a kérelemben közölt adatokat az intézmény a Google LLC, mint adatfeldolgozó és ingyenes tárhely szolgáltató igénybevételével kezelje és tárolja.

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT *
Igen
Jelen Kollégiumi elhelyezési kérelem kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a kérelemben közölt személyes adataimat az intézmény a Nyári gyakorlat időszakára vonatkozó tanév végéig az adatok tárolásának és rendelkezésre állásának biztosítása érdekében a Google LLC, mint adatfeldolgozó és ingyenes tárhely szolgáltató igénybevételével kezelje és tárolja.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy