CONSENTIMENT per formar part del grup de difusió de Whatsapp Informatiu de l’APNAE
Des de l’APNAE volem arribar a tots els socis per tal de difondre els esdeveniments, actes i informació que pugui ser del seu interès.

Per aquest motiu es creen els serveis de difusió de Whatsapp per donar resposta als nous canals de comunicació actuals.
 
Com donar-se d’alta?

1. Ompli aquest formulari d'alta.

2. Afegeix el número 623 041 677 a l’agenda de contactes per formar part del grup de difusió per Whatsapp.
 *Obligatori
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Número de telèfon mòbil *
Consentiment
Amb l'enviament d'aquest formulari manifesto que:

1. En proporcionar un número de mòbil, desitjo formar part del grup de difusió de Whatsapp indicat a l’encapçalament i , en conseqüència, autoritzo que l’administrador del grup hi incorpori el meu número de telèfon entenent que em podré donar de baixa en qualsevol moment.

2. En acceptar formar part del grup de difusió de Whatsapp entenc que les meves dades s’incorporaran als sistemes de l’empresa Whatsapp Ireland Limited proveïdora del servei de Whatsapp per als països de la Unió Europea en els termes i condicions que figuren a la seva web.

3. Sé que la finalitat d’aquest grup és únicament proporcionar informació sobre esdeveniments, actes culturals, naturalistes, de voluntariat i d’altra informació rellevant a l’entitat.

4. Entenc que el Responsable de tractament de les meves dades és l’APNAE, que les utilitzarà únicament per a les finalitats indicades en el tercer punt. Em consta que podré exercir els meus drets en matèria de protecció de dades adreçant-me a l’administrador del grup, que podré obligar a suprimir les meves dades en qualsevol moment i que a la web del responsable del tractament puc llegir informació detallada sobre la seva política de protecció de dades.
Informació bàsica de protecció de dades
L’organització Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà (APNAE) us informa que les dades personals rebudes seran tractades amb estricta confidencialitat, d’acord amb la nostra política de privacitat i la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Per això us fem avinent que hi ha un fitxer automatitzat amb dades de caràcter personal, com també un arxiu documental general, amb la finalitat de fer possible la difusió del coneixement del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i el seu entorn. Els destinataris de la informació són tots els membres del personal, col·laboradors i socis de l’APNAE, així com encarregats de tractament i organismes oficials que per llei exigeixin la comunicació o cessió.

Les dades tractades seran les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent i per efectuar la gestió dels contactes organitzatius propis de l’APNAE. Respecte de les vostres dades, podreu exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació dins l’àmbit reconegut per la llei, a través d’aquest formulari de contacte.

En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’APNAE no us remetrà correu amb continguts comercials que no hàgiu demanat abans. En altre cas, el vostre correu electrònic es conservarà exclusivament per mantenir-vos informat de les nostres activitats. Si no voleu rebre més comunicats, feu-nos-ho saber a través d’aquest formulari de contacte.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy