ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ Α.Σ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Για την περίοδο που ισχύουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας ο Α.Σ Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά δημιουργώντας ένα καινοτόμο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Οι προπονητές σε συνεργασία με τον γυμναστή φυσικής κατάστασης θα δημιουργούν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα σε ηλεκτρονική μορφή(βίντεο, οδηγίες) το οποίο οι αθλητές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν στον ελεύθερο χρόνο τους χωρίς να απαιτείται η χρήση μικροφώνου και κάμερας.
Οι προπονήσεις θα είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία και στις ικανότητες των αθλητών .
Αναλυτικές πληροφορίες θα λάβετε πριν την έναρξη του προγράμματος μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) που θα δηλώσετε στην παρούσα φόρμα.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να υποβάλετε άμεσα στην παρακάτω φόρμα τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ονοματεπώνυμο Αθλητή *
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ *
MM
/
DD
/
YYYY
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ *
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ελληνικής νομοθεσίας σας παρακαλούμε για την παροχή της ειδικής, ρητής συγκατάθεσης για την επεξεργασία των συγκεκριμένων δεδομένων αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται αμέσως παραπάνω. Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ανακαλέσετε την παρούσα συγκατάθεσή σας με νέα συμπλήρωση της φόρμας στην οποία θα αναγράφεται αντίστοιχο μήνυμα .

Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων – ΔιαβιβάσειςΤα προσωπικά δεδομένα σας διαβιβάζονται στο Σύλλογο και τυγχάνουν επεξεργασίας από την ιδία και το προσωπικό της. Τα δεδομένα σας που συλλέχθηκαν για τον σκοπό αυτό δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτα μέρη.

Χρόνος διατήρησης

Τα δεδομένα σας διατηρούνται στο αρχείο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους και στη συνέχεια διαγράφονται από το σύνολο των βάσεων. Διευκρινίζεται ότι η διαγραφή πραγματοποιείται στο τέλος του ημερολογιακού έτους εντός του οποίου συμπληρώνεται το χρονικό διάστημα του ενός (1) έτους.Σε περίπτωση που αθλητής παραμείνει στο δυναμικό της ακαδημίας με την πάροδο του ενός έτους,τότε η διατήρηση των δεδομένων παρατείνεται για ένα (1) ακόμη έτος.
ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.