Izabrali smo tri od naših pet obuka o upravljanju karijerom i životom - hvala vam na pomoći!
Želeli smo da budemo sigurni da ćemo organizovati najkorisnije i polaznicima najvažnije obuke. Molili smo učesnike da ne donesu sud naprečac, već da prvo popune upitnik u nastavku.

Svako ko je pažljivo odgovorio na naša pitanja, dobio je na poklon komplet naših unikatnih interaktivnih obrazaca za upravljanje karijerom, BEZ OBZIRA DA LI SE PRIJAVIO ZA BILO KOJU OD OVIH OBUKA, ILI NE.

Mesto i termin sve tri obuke su isti. Datumi su u nizu, sa nedelju dana razmaka. Ali teme nismo hteli da odredimo bez učesnika. Vama koji se sad priključujete, ostaje samo eventualan izbor obuka koje želite da pohađate. Upitnik će vam pomoći da se odlučite. I naravno, i vi ćete dobiti obrasce.

MESTO OBUKA:

Experience Centar na Novom Beogradu - jedna od najbolje opremljenih sala za obuke u svetu. Ima potpuno kompjuterizovanu opremu, pristupačnu lokaciju, sjajan esspresso i srdačne i štedre domaćine. (Da li smo pomenuli esspresso? Mmmmmm...)

TERMIN OBUKA:

Četvrtkom, od 18 h do 20:30 h (tri školska časa, sa jednom pauzom)


DATUMI OBUKA:

Četvrtak, 16., 23. i 30. jun 2016.


TEME OBUKA (ovde je redosled nasumičan, mada sada znamo datume konkretnih obuka):

- Upravljanje karijerom

- Kako koristiti LinkedIn za razvoj karijere

- Kako steći, zadržati i poboljšati posao kod stranaca

- Napredne tehnike za razvoj karijere

- Kako da živite bolje kad sve ide loše (upravljanje životom)

Predavač je Maja Vujović, trener, konsultant i autor u sferi komunikacija. Sa iskustvom stečenim u brojnim sektorima - medijskom, javnom, komercijalnom, neprofitnom, razvojnom, umetničkom i digitalnom - tokom tri decenije rada, na tri kontinenta i tri jezika, Maja redovno dobija najviše ocene za kvalitet obuka i motivaciju polaznika.

Više informacija o predavaču potražite na LinkedInu: https://rs.linkedin.com/in/majavujovic

* * *
Makar i letimičan pregled pitanja pomoći će vam da nam pomognete u izboru obuka. Popunjen upitnik pomoći će i vama i nama, i drugim polaznicima, a vama obezbediti naš paket veoma korisnih obrazaca.!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.