Inschrijvingen "Gymclub Altis Eeklo"
Beste,

Welkom bij het inschrijvingsformulier voor Gymclub Altis Eeklo. Gelieve onderstaande informatie eerst door te lezen in verband met onze inschrijvingen.

In onderstaand formulier kan u de inschrijvingen terug vinden voor onze basisgroepen. Indien uw zoon/ dochter geselecteerd werd voor een wedstrijdgroep dan zal hij/ zij automatisch ingeschreven worden (meer informatie bij de hoofdtrainers).

Iedere gymnast heeft recht op 1 gratis proefles per groep! Proeflessen volgen kan enkel wanneer de groep niet volzet is! Een inschrijving is pas definitief van zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Ons rekeningnummer:
BE97 8901 7434 9649

Graag met de melding "naam gymnast + groep".

Via ons inschrijvingsformulier kan u inschrijven voor onderstaande groepen. Een combinatie kiezen tussen deze groepen is zeker mogelijk:

- Basis zaterdag (€ 175)
- Basis woensdag (€175)
- Kleuters (€135)

Wij geven een korting van €10 bij het combineren van 2 groepen. Er is ook een gezinskorting, 5% bij 2 kinderen, 10% korting op het 3de kind. Indien uw Uit Pas eindigt op "10" heeft u recht op het kansentarief.
Om uw exacte bedrag van inschrijving te weten, gelieve te mailen naar info@altiseeklo.be

Opgelet! Er zijn een aantal wijzigingen in het lessenrooster voor seizoen 2021 - 2022.

Mogen wij bij de gegevens vragen om alles zo correct mogelijk in te vullen? Indien de ouders gescheiden zijn, is het mogelijk om zowel de contactgegevens van de mama als die van de papa door te geven (indien er nog contact is)?

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy