ARNOLDO KARÁCSONYI TÁRLAT ÉS AJÁNDÉKVÁSÁR MEGRENDELŐLAP
Kedves vendégünk!
Az alábbi alkotások, termékek megvásárlásával nemcsak örömet szerezhetsz szeretteidnek, de segítheted fennmaradásunk a jelenlegi nehéz helyzetben. Az űrlapon megadott adataidat, harmadik félnek nem adjuk ki, ezek csak az online utalványok kiállításhoz, és a megrendeléshez szükségesek! A tranzakciót követően töröljük adatbázisunkból!

Vásárlás menete:
- Az űrlap kitöltése, a megrendelni kívánt termékek kiválasztása. (Kérjük, pontos címet adjon meg)
- A megjelölt összeg átutalása a lenti adatokkal
- A megadott emailcímre megküldjük az egyedi utalványt, mellyel visszaigazoljuk a vásárlást. (az utalvány beváltásakor tudunk majd nyugtát és számlát is kiállítani igény szerint)
- A megrendelt termékek átvehetőek személyesen a Bartók Béla út 46. szám alatt, vagy a házhoz rendelt termékeket becsomagoljuk, és átadjuk a GLS futárszolgálatnak, a futár ContactLess Delivery Service, azaz érintés nélküli kézbesítés szolgáltatással elviszi önnek.

Átutaláshoz szükséges adatok:
Számlatulajdonos: Gross Arnold Kft.
Számlaszám: 11600006-00000000-66203953 (Erste Bank)
Iban: HU77116000060000000066203953
Közlemény: választott termék
Email address *
Vásárló Neve: *
ARNOLDO AJÁNDÉKCSOMAGOK
BONBONIER kézműves bonbon kínálat
válassza ki a bonbon tartalmát!
válassza ki a bonbon tartalmát!
Választható doboz palástok (grafikák)
Megrendelem kedvezményesen a Művészet kertje, Gross Arnold (1929-2015) művészete című albumot. Gross Arnold 90. jubileumi évfordulójára megjelent, több, mint 300 színes képpel gazdagon illusztrált kötet művészettörténeti tanulmánya elhelyezi művészetét saját kora modern törekvései között. Révész Emese izgalmas történeti elemzését egykorú dokumentumok, forrás szövegek, interjúk és a hagyatékot ápoló fiának bevezetője teszik teljessé. Szerkesztette: Gross András és Rum AttilaSzerzők: Feledy Balázs, Gross András, Révész EmeseA kötetet tervezte: Harsányi Tamás, Képfeldolgozás: Colorcom MediaProdukciós munkák: Wunderlich Production Kft. Nyomdai munkák: Gyomai Kner Nyomda Zrt.Felelős kiadó: Gross András, Gross Arnold Kft. ISBN 978-615-00-6796-4 280x240 mm Terjedelem: 240+8+4 oldalSúly: 1,4kg
Captionless Image
Vásárolni kívánt utalvány összege (ha több utalványt szeretne venni, kérlek az Egyéb opcióban írja le, miket és milyen összegben szeretné): *
Rendeljen képet, fakszimilét, rézkrcot közvetlenül a katalógusunkból:
Fizetés és átvétel módja
Pontos szállítási cím: (telefonszámot is adjon meg)
Számlázási cím:
Elfogadom, hogy online számlát állítanak ki számomra a vásárlásról az utalvány beváltását követően: * *
Egyéb megjegyzés (itt tudod megírni, ha szeretnéd, hogy az utalványt ki is postázzuk, enélkül automatikusan online, egyedi számozású utalványt fogunk emailben küldeni. De bármilyen más üzenetet is írhatsz, amit fontosnak tartasz!)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy