Tanácsadás ajándékba!
Lepje meg hozzátartozóját vagy ismerősét egy beszélgetős foglalkozással!

Az alábbi adatlap kitöltésével igényelheti meg azt az ajándékutalványt, amely a kedvezményezettet felhatalmazza az utalványon szereplő számú foglalkozáson való részvételre. Az utalvány nem névre szóló és tetszőlegesen átruházható. A több alkalomra szóló utalvány több személy által is felhasználható igény szerint a kiállítástól számított egy évig.

Az utalvány vásárlásának a menete:
Az űrlap kitöltését követően a központ munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. Elkészíti az utalványt a megadott adatok alapján, amit igény szerint postai úton vagy e-mailben küld el a kiállított számlával együtt. Az utalvány kifizetése banki átutalással vagy online azonnali fizetéssel történik a utalvány felhasználása előtt. A választható utalványok árát a tételeknél feltüntettük.

Az utalvány beváltásának a menete:
Az utalvány birtokosa időpontot egyeztet a human-service mentálhigiénés központ tanácsadójával és az egyeztetett időpontra megjelenik. A magával hozott utalványt bemutatja a tanácsadónak, aki azt elveszi, több alkalmas utalvány esetében szignózza és pecsételi és visszaadja a birtokosnak, hogy az újra felhasználható legyen.
Névtelen kérdés *
Your answer
Ajándékozó postai címe (a számla kiállításához szükséges) *
Your answer
Ajándékozó e-mail címe *
Your answer
Ajándékozó telefonszáma *
Your answer
Milyen utalványt szeretne ajándékozni? (Kattintson arra a tételre, amit szeretne megvásárolni) *
Köszönjük!
Szaktanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen keresztül!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy