Aanmeldformulier YoungCapital panel
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in deelname aan het YoungCapital research panel!

Als je ingeschreven staat bij ons panel kunnen we je uitnodigen om mee te werken aan onderzoeken. Je kunt hierbij denken aan gebruiksvriendelijkheidsonderzoek of interviews op een van onze vestigingen. Deze onderzoeken worden het hele jaar door georganiseerd door het User Experience team van YoungCapital om te ontdekken wat verschillende doelgroepen (zoals werkzoekenden of uitzendkrachten) bezighoudt, wat hun mening is over bestaande producten (zoals onze website of app) of om nieuwe producten te testen. De onderwerpen van verschillende onderzoeken kunnen erg verschillend zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan over de gebruiksvriendelijkheid van onze website, maar bijvoorbeeld ook over waar jij op let op het moment dat je naar een baan zoekt.

Word jij respondent, dan kun je uitgenodigd worden om mee te doen aan die onderzoeken om jouw mening te geven over nieuwe ideeën, producten, reclames enz. Als je binnen de doelgroep van een onderzoek valt zul je een email ontvangen met een uitnodiging. Je kunt dan aangeven of je mee wilt/kunt doen. Je krijgt na afloop altijd een passende vergoeding als dank voor jouw deelname aan een onderzoek. Wat voor vergoeding je krijgt zal altijd voorafgaand aan een onderzoek vertelt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cadeaubon van Bol.com of iets vergelijkbaars.

Ben je jonger dan 16 jaar? Dan kom je helaas niet in aanmerking om deel te nemen aan het YoungCapital panel.

Vragen over het YoungCapital panel? Of vragen over waarom we onderstaande gegevens van je nodig hebben? Onder aan dit formulier vind je meer uitleg.
Email address *
Voor- en achternaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Welke opleiding(en) heb je afgerond? *
Je kunt meerdere antwoorden aanvinken.
Required
Met welke opleiding ben je op dit moment bezig? *
Toestemming voor het opslaan van je gegevens: *
Required
Waarvoor hebben we de hierboven gevraagde gegevens nodig?
De door jou opgegeven data in dit aanmeldformulier wordt enkel ingezet om je te kunnen selecteren voor een onderzoek en je uit te kunnen nodigen. Deze data zal nooit gedeeld worden met derden of gebruikt worden voor het sturen van nieuwsbrieven of andere promotionele mails voor andere doeleinden dan deelname aan onderzoek. We zullen de opgegeven gegevens niet langer bewaren dan relevant is. Daarbij kijken wij naar het doel waarvoor we de gegevens aan je hebben gevraagd.

Email: Om je een kopie toe te sturen van wat je in dit formulier hebt ingevuld en je uit te kunnen nodigen voor onderzoeken.

Voor- en achternaam: Gebruiken we in onze communicatie naar jou toe.

Geboortedatum en opleidingsniveau: Voor sommige onderzoeken zullen wij op zoek zijn naar een bepaalde specifieke doelgroep. Dit is afhankelijk van het doel van het onderzoek. Hiervoor hebben we je leeftijd en opleidingsniveau nodig. Dit is ook prettig voor jou, want je zult daarom ook geen uitnodigingen ontvangen voor onderzoeken waarvoor je niet in aanmerking komt.
Vragen of opmerkingen?
Mocht je vragen hebben over het YoungCapital panel dan kun je deze sturen naar: uxsystems@youngcapital.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Uitschrijven?
Sta je ingeschreven in het panel maar wil je je graag uitschrijven? Stuur dan een mailtje naar: uxsystems@youngcapital.nl onder vermelding van: uitschrijven YoungCapital research panel. Wij zullen je gegevens dan verwijderen en dit via email bevestigen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of YoungCapital. Report Abuse