Canvi de titular
Aquest formulari és per sol·licitar canvis de titular de contractes de llum que ja estan a Som Energia. Si el que voleu fer és un canvi de titular i al mateix temps canviar el contracte a Som Energia, cal omplir el formulari de la web "Contracta la llum".
Informació necessària
- Dades d'identificació del contracte amb Som Energia (núm. contracte, CUPS, etc.) que apareixen a la factura.
- Dades completes del nou titular.
- DNI de la persona sòcia que apadrinarà el contracte.
- Lectura del comptador, així podrem generar la darrera factura de l’antic titular. La lectura del dia de canvi, ha de ser d'una data posterior a l'última lectura facturada. En cas contrari el nou titular pagarà des de l’última lectura facturada.
- Si tens tarifa amb discriminació horària (2.0 DHA), recorda que has d'enviar dues lectures diferents, corresponents al període punta i vall.
Quan cal fer un canvi de titular?
Opció 1: Si ets el titular d’un contracte de Som Energia i marxes d'aquest pis.

Opció 2: Si has entrat a viure en un pis que té contractada l’electricitat amb Som Energia.
En aquest cas, com que Som Energia és una cooperativa de consum, si el contracte quedés sense un soci/a vinculat, el mantindrem amb nosaltres per donar-te temps a valorar i decidir si vols passar a ser soci/a o canviar cap a una altra comercialitzadora de la llum.

Nota: La companyia distribuïdora pot demanar el butlletí de reconeixement d'instal·lació de baixa tensió si aquest ja està caducat (als 20 anys). Més informació: http://ca.support.somenergia.coop/article/500-que-es-el-butlleti-electric

Informació general del canvi
- El canvi de titular no té cap cost (0 €).
- El procés triga entre 10 i 15 dies de mitjana.
- Un cop hagis omplert aquest formulari rebràs un mail per verificar les dades i perquè confirmis el procés. Tingues en compte que el nou titular ha de confirmar la petició per completar el tràmit!
- T'informarem en el moment que la distribuïdora accepta el canvi o si, per contra, ens rebutja la sol·licitud.
- La modificació de les dades bancàries la fem tot just el nou titular ens verifica que està d'acord amb el canvi. D'aquesta manera, malgrat que el canvi de titular encara no sigui efectiu, les factures ja van al futur titular.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Som Energia. Report Abuse - Terms of Service