Medlemsansökan Maktsalongen
Att vara medlem i Maktsalongen är ett jättebra och viktigt sätt att stötta Maktsalongens verksamhet på. I Maktsalongen har vi två olika sorters medlemskap:

- Huvudmedlem kan en person som identifierar sig som kvinna och är yngre än 35 år bli. Huvudmedlemmar har möjlighet att rösta på årsmötet och kan kandidera till förtroendeuppdrag; det är helt enkelt huvudmedlemmarna som beslutar över Maktsalongen. Medlemsavgiften är 80 kr.
- Stödmedlem kan personer som inte uppfyller kriterier för huvudmedlemskap bli. Att bli stödmedlem är ett sätt att stötta Maktsalongen. Helt enkelt ett bra sätt att visa att du är ett fan! För personer som är under 35 år kostar stödmedlemskapet 80 kr och för personer som är 35 år och äldre kostar det 200kr.

För att bli medlem, fyll i formuläret nedan och swisha in medlemsavgiften. Om du inte har swish, maila oss på info@maktsalongen.se så fixar vi så att du får en faktura.
Först behöver vi lite uppgifter om dig
Dessa uppgifter behöver vi för att kunna registrera dig som medlem och för att vårt medlemsregister ska kunna användas som underlag gentemot våra bidragsgivare. Det är bara vi på Maktsalongen som har tillgång till dina personuppgifter.
Namn *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Postadress (gatunamn, postnummer och ort) *
Your answer
Personnummer (första 6 siffrorna räcker) *
MM
/
DD
/
YYYY
Vilket kön identifierar du dig som? *
Nu vill vi veta vilken typ av medlemskap du ska ha
Vilket typ av medlemskap vill du teckna?
Om du vill bli stödmedlem, är du under eller över 35 år?
Betalning av medlemskapet
Jag vill betala medlemsavgiften genom ... *
Integritet och medlemsavtal
Vi i Maktsalongen tycker det är jätteviktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Här kan du läsa hela medlemsavtalet som du också måste godkänna, men i korta drag står det att vi bara samlar in uppgifter som vi behöver för att kunna registrera dig som medlem, vi förvarar dem på ett säkert sätt och kommer aldrig lämna ut dem till någon annan. Medlemsavtalet finns att läsa här http://maktsalongen.se/medlemsavtal/
Godkänner du medlemsavtalet *
Required
Tack för att du är med och stöttar Maktsalongen <3
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy