Hakulomake EduFocus -koulutukseen
EduFocus on laadukas ja käytännönläheisellä työotteella toteutettava koulutusohjelma, joka tarjoaa valmiudet toimia psyykkisenä valmentajana urheilun kentällä. Koulutus järjestetään Helsingissä ja se sisältää kahdeksan lähiopetuspäivää sekä 20h itsenäistä työskentelyä ja psyykkisen valmennuksen harjoittelua. Koulutus on psyykkisen valmennuksen peruskoulutus, joka sopii alasta kiinnostuneille, opiskelijoille tai täydennyskoulutukseksi jo ammatissa työskenteleville henkilöille. Koulutukseen voi osallistua mm.
- Liikunnan ja urheilun alalla toimijat
- Psykologian ja kasvatustieteiden alalla toimijat
- Terveydenhuollon ja hyvinvoinnin alalla toimijat

Vastaa annettuihin kysymyksiin huolellisesti ja perusteellisesti. Pohdi, miksi SINÄ olisit hyvä hakija EduFocus-koulutukseen.

Pysähdy pohtimaan erityisesti niitä kysymyksiä, joiden huomaat olevan jollain tavalla itsellesi tärkeitä. Myös muihin kysymyksiin vastaaminen on tärkeää.

Email address *
Mistä kuulit koulutuksestamme? *
Nimi:
Your answer
Ikä:
Your answer
Laskutusosoite:
Your answer
1. Kerro ensin itsestäsi. Kuka olet?
Your answer
2. Millainen on suhteesi urheiluun? Miksi psyykkinen valmennus kiinnostaa sinua? Onko sinulla taustaa urheilussa/valmennuksessa?
Your answer
3. Minkälainen koulutustausta sinulla on?
Your answer
4. Minkälaista työkokemusta sinulla on? Oletko työskennellyt urheiluympäristössä? Jos sinulla ei ole kokemusta urheiluympäristössä toimimisesta, miksi haluat hakeutua urheilun pariin nyt?
Your answer
5. Miksi SportFocuksen täytyisi valita juuri sinut mukaan EduFocus -koulutusohjelmaan? Miksi haet ohjelmaan? Mitä tavoittelet ohjelmalta?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service