Vine a formar part de la Copa del Món Eliminator Barcelona!
¡Ven a formar parte de la Copa del Mundo Eliminator Barcelona!
Come and join the Eliminator World Cup Barcelona!

[CAT]

Sigues voluntari/a a la Copa del Món Eliminator!

Vine a fer de Marshall en un punt del circuit de l'Eliminator per gaudir del millor Mountain Bike a Montjuïc. Els millors especialistes de descens i eliminator del món donaran un espectacle inigualable. T'esperem el dia 5 de setembre de 12h a 19h a Montjuïc. Prepara't per a ser testimoni d'aquest increïble esdeveniment, una prova de màxim nivell mundial emmarcada en el calendari internacional City Mountain Bike UCI.

T'oferim la samarreta oficial de la prova, aquesta espectacular dessuadora UCI - Cycling Week Barcelona i dinar amb els membres de l'STAFF!

[ES]

¡Sé voluntario/a en la Copa del Mundo Eliminator!

Ven a hacer de Marshall en un punto del circuito del Eliminator para disfrutar del mejor Mountain Bike en Montjuïc. Los mejores especialistas de descenso y eliminator del mundo darán un espectaculo inigualable. Te esperamos el día 5 de septiembre de 12h a 19h en Montjuïc. Prepárate para ser testimonio de este increíble evento en Montjuïc-Barcelona, una prueba de máximo nivel mundial enmarcada en el calendario internacional City Mountain Bike UCI.

¡Te ofrecemos la camiseta oficial de la prueba, esta espectacular sudadera UCI - Cycling Week Barcelona y comer con los miembros del STAFF!

[EN]

Be a volunteer at the World's Cup Eliminator!

Come and be a Marshal Point in the loop and enjoy the best Mountain Bike. The festival will host top-level international riders in the magnificent setting of Montjuïc hill. See you on the 5th of September from 12 a.m. to 7 p.m. in Montjuïc. Get ready to be a witness to this incredible event, a world-class event framed within the UCI City Mountain Bike international calendar.

We will reward you with the Event Official T-shirt, this Official UCI - Cycling Week Barcelona sweatshirt and lunch with the STAFF members!

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy