Szelíd Szülő Mini Teszt
Te mennyire vagy szelíd szülő? Töltsd ki ezt a kis kérdőívet és megtudod!

Szelíd Szülő Szalon
www.szelidszulo.hu
1. Helyzet: A játékboltban a földön visítozik a gyereked, hogy vedd meg neki azt a szuper játékot. Mit teszel, mit mondasz?
2. Helyzet: A gyerek sírva jön oda hozzád és a karját szorítja, mint akinek fáj. Mit teszel, mit mondasz?
3. Helyzet: Indulni kell és a gyereked nem hajlandó felvenni a kabátját, mindig eszébe jut valami öltözés helyett. Mit teszel, mit mondasz?
4. Helyzet: Sokszor megbeszéltétek már, hogy ebéd előtt nincs édesség, de a gyereked mégis bekapott egy darabka csokoládét. Mit teszel, mit mondasz?
5. Helyzet: Négy éves gyermeked percek óta próbálja felhúzni kabátján a cipzárt, de nem sikerül, mert félrecsúszott a két szára, de ő elmélyülten próbálkozik. Indulni kéne már, időre mentek valahová. Mit teszel, mit mondasz?
6. Helyzet: A három éves gyereked a földön ülve szolidan rugdalja az ott fekvő kisbabát, bízva benne, hogy te ezt nem látod, de észreveszed. Mit teszel, mit mondasz?
7. Helyzet: 12 éves gyereked felfedezte magának a heavy metált, és szíve szerint éjjel nappal bömböltetné a hifit. Az egész család ki van bukva, a pici nem tud aludni, a középső nem tud leckét írni, a párod füldugóval él otthon. Mit mondasz, mit teszel?
E-mail címed:
Ide küldöm el neked a kérdőív kiértékelését.
Neved:
Így foglak szólítani.
Mennyi idős(ek) a gyermeke(i)d:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy