Leeswolven
Hey jij! Je hebt je weg gevonden naar de Leeswolven, proficiat!
Wist je dat heel wat leerlingen lezen steeds moeilijker vinden? Dat ze moeite hebben om te begrijpen wat er in een tekst staat?

Davidsfonds Aalbeke wil daar iets aan doen. Met de Leeswolven willen we, samen met lagere school ’t Biekorfje, de ouderraad en de Bieb, helpen om jonge Aalbekenaren van het 5de en 6de leerjaar de magie van lezen te laten herontdekken. In de ban te raken van een auteur, een boek. Of net niet.

Want wij willen weten wat je écht denkt. Misschien lees jij heel graag. Of misschien net helemaal niet. Ook dan willen wij niets liever dan dat je ’t probéért! En van ons krijg jij de kans om je gedacht te zeggen. Las je een boek dat je helemaal blij maakte? Of las jij het allerstomste boek ter wereld? De Leeswolven zijn superbenieuwd!

Wat is de bedoeling? Je leest een boek en vult het formulier hieronder in. Alles kan en alles mag, wij verplichten je nergens toe. Ook familie of je vriendjes die niet in Aalbeke wonen, mogen gerust meelezen en hun oordeel insturen.

Het blijft trouwens niet bij lezen. Trouwe Leeswolven zijn één keer per jaar welkom op een beestige ‘Leeswolvenparty’. Diep in het bos en bij volle maan, jawel. Tussendoor steken we af en toe ook eens de koppen bijeen of zorgen we voor een extraatje. Jij bent alvast van harte uitgenodigd!

Heb je suggesties voor auteurs of titels? Of vind je dat er nog een vraag bij mag? Laat van je horen en stuur ons een mailtje: leeswolven@gmail.com

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om info in verband met de leeswolven door te geven.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Je voornaam en naam. *
In welk jaar ben je geboren? *
Waar loop je school? *
In welke klas zit je? *
Titel van het boek. *
Naam van de auteur. *
Hoe kwam je aan het boek? *
Waarom las je dit boek? *
Heb je het graag gelezen *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy