opgave form. clubkampioenschappen 2020
Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen. Vergeet u aub. niet om het deelname geld tijdig over te maken door gebruik te maken van de iDEAL betaal link die u op het einde te zien krijgt. Opgegeven deelnemers waarvoor niet voor de sluitingsdatum is betaald worden helaas uitgesloten van deelname.
Email address *
Voornaam deelnemer *
Achternaam *
Geboorte datum deelnemer *
MM
/
DD
/
YYYY
De datum kan met de muis geklikt of kan ook helemaal met het toetsenbord uitgeschreven worden. Let dan aub. wel op de juiste notitie. MAAND-DAG-jaar
voor mobiel: klik eerst het invoerveld open, selecteer daarna direct het jaar door links boven in het veld op het jaartal te drukken (2019). Maand en dag wijst zich vanzelf.
Gewicht *
Graag het juiste gewicht opgeven. Dit ivm. met de juiste indeling. Indien het gewicht niet klopt kan niet gegarandeerd worden dat uw zoon of dochter in de juiste gewichtsklasse wordt ingedeeld. En kan in sommige gevallen deelname niet meer mogelijk zijn.
Geslacht (j=jongen & m=meisje) *
Als voorbeeld; 2 gele slippen op een witte band, wordt ingedeeld als WITTE band.
2 oranje slippen op een gele band wordt ingedeeld als GELE band. Een halve oranje band valt ook nog onder een GELE band. Geef aub. de kleur accuraat op. Dit zorgt voor een zo goed mogelijke indeling.
Graduatie / band (evt. met slippen of halve band) *
Heeft les op *
Wij kunnen uw hulp echt heel hard gebruiken. Wij hebben voor dit soort toernooitjes al snel 10 mensen nodig om e.e.a soepel te laten verlopen. Denk aan administratie (score formulieren invullen) achter de tafel, fotografie, of EHBO. kunnen we op uw hulp rekenen?
Hulp? U mag hier (niet verplicht) aangeven of u wilt helpen
Clear selection
Toestemmingsverklaring
Met het invullen en verzenden van dit formulier en dus deelnemen aan wedstrijden geeft u toestemming aan M.A.T.I. om de gegevens te gebruiken om de dagindeling te maken en de naam en tijd van de deelnemer wordt vervolgens gecommuniceerd op de digitale kanalen van M.A.T.I.

Als u aangegeven hebt in de AVG verklaring dat wij van uw kind(eren) geen foto's mogen maken zal M.A.T.I. dat uiteraard niet doen. Houdt u er wel rekening mee dat er door andere mensen tijdens een toernooi veelvuldig foto's en video's gemaakt en gepubliceerd worden. Tijdens de prijsuitreiking worden er standaard foto's gemaakt, dit kunnen we niet voorkomen. Wilt u dit niet dan is het aan u zelf om hiervoor een passende oplossing te vinden.

Het vragen van deze exclusieve toestemming is gevolg van de nieuwe wet AVG. Onze excuses voor de overlast.
Toestemmingsverklaring *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy