Meillä on mukavaa, tule sinäkin mukaan!
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Kontiolahden Urheilijat ry:n vapaaehtoisrekisteriin. Rekisteriin mukaan ilmoittautuneille tullaan lähettämään tietoa KontUn vapaaehtoisasioista, mm. eri tapahtumista joihin etsimme toimitsijoita sekä toimitsijaeduista. Ensimmäisen viestin vastaanottamisen jälkeen voit milloin tahansa poistaa itsesi postituslistaltamme.

Toimitsijarekisterin rekisteriselosteen voit lukea osoitteessa http://www.biathlon-kontiolahti.fi/wp-content/uploads/2018/06/rekisteriseloste_toimitsijat_KontU2018.pdf

Lisätietoja vapaaehtoisasioissa antaa kaudella 2018-2019 Anu Kakkonen, bktalkoo(at)gmail.com / 050-2886.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen porukkaan!

PERUSTIEDOT
Täytäthän tietosi huolellisesti, kiitos.
TIETOA TOIMITSIJATEHTÄVISTÄ
Kilpailuiden ja tapahtumien aikana löytyy monenlaista tehtävää; jokaiselle jotakin kunkin taitojen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Tehtävää on niin ulkona kuin sisälläkin. Ulkona voit esimerkiksi perehtyä lähtö-maalialueen, latujen, tai stadionalueen tehtäviin sekä ampumahiihtokisoissa myös ampumapaikkatoimintaan; sisällä puolestaan on tarjolla tekemistä mm. kilpailutoimistossa, ruokahuollossa ja tulospalvelussa. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, eikä ketään jätetä yksin. Lisäksi suurtapahtumissa tehtäväkenttään mukaan tulee yleisöpalveluiden osa-alue, mikä sisältää mm. infopistetyöskentelyä, tuotemyyntiä, katsomo-opastusta, kuljetustoimiston tehtäviä sekä kulunvalvontaa.

Ajantasainen tieto tulevan kauden hiihto- ja ampumahiihtokilpailuista löytyy osoitteesta http://www.biathlon-kontiolahti.fi/fi/kilpailut/ampumahiihto-ja-hiihtokilpailut/.

Nimi (etunimi+sukunimi) *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Matkapuhelinnumero *
Your answer
Ikä *
Kotikaupunki *
Your answer
TAPAHTUMAT
Ajankohtaiset tapahtumat voit tarkistaa Kontiolahden Urheilijat ry:n kotisivuilta www.biathlon-kontiolahti.fi. Tapahtumat löytyvät kilpailut- ja toimitsijaksi-osioista.
Mielenkiinnon kohteet (toimitsijatehtävät) Huom. Kaikkia tehtäviä ei ole kaikissa kisoissa; tapahtuman suuruus vaikuttaa tarjolla oleviin tehtävänkuviin *
Required
Lisätietoja toivomistasi toimitsijatehtävistä
Your answer
Jos sinulla on aikaisempia kokemuksia vapaaehtoistyöstä, voit kertoa siitä tässä.
Your answer
Minulla on seuraavat pätevyydet:
Lisätietoja, tässä voit myös kertoa mahdollisista erityistaidoistasi
Your answer
...tilastoja varten: Mistä sait tietoa toimitsijarekrytoinnista?
Henkilötietojen käsittelyn hyväksyminen
Hyväksyn sen, että antamiani henkilötietoja voidaan käyttää seuran vapaaehtoisasioiden hallinnoinnissa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Minuun voidaan olla yhteydessä KontUn tapahtumiin liittyen ja minulle voidaan lähettää tietoa KontUn tapahtumista. Olen lukenut ja ymmärtänyt Kontiolahden Urheilijat ry:n toimitsijarekisterin rekisteriselosteen (http://www.biathlon-kontiolahti.fi/wp-content/uploads/2018/06/rekisteriseloste_toimitsijat_KontU2018.pdf).
Hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn *
Kiitos lomakkeen täyttämisestä!
Tarkistathan vielä, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesti ja puhelinnumerosi oikein. Muistathan myös lähettää lomakkeesi Lataa-painikkeella. Mikäli sinulla on kysyttävää toimitsija-asioista, voit ottaa yhteyttä bktalkoo(at)gmail.com / 050-2886 / Anu Kakkonen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service