"ZIP Fashion Photography Contest 2017"
ZIPhouse anunță deschiderea perioadei de înregistrare la concursul Fashion Photography Contest!
Pentru a vă putea înscrie în concurs, vă rugăm să citiţi cu atenție regulamentul şi să completaţi formularul de aplicare de mai jos.
Regulament
Concursul "ZIP Fashion Photography Contest 2017" se desfăşoară începând cu data de 7 iunie 2017 până la 3 iulie 2017.

Parteneri Strategici ai proiectului: Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida).

Parteneri generali ai proiectului: School of modern photography STUDIO1 (Ukraine), VIP Magazin, Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS)

Etapele Concursului și Perioada de Desfăşurare:

Etapa I. Perioada de Aplicare pentru Concurs, 07.06-26.06.2017 – pentru a fi acceptat în concurs, candidatul trebuie să completeze Formularul de Aplicare de mai jos și să expedieze până pe 26 iunie 2017, la adresa ziphouse.center@gmail.com, un portofoliu de 10 lucrări personale (lucrările fotografice trebuie să fie expediate în format JPG)

Etapa II. Organizatorul va accepta în concurs maxim 15 fotografi. Rezultatele preselecției vor fi anunțate aplicanților în data de 28 iunie 2017.

Etapa III. Lansarea Concursului - 30 iunie 2017, 17.00 – 19.00. Participanții selectați vor fi informați cu privire la regulile concursului și criteriile de evaluare, precum și vor extrage în mod aliatoriu designerii a căror produse le vor utiliza la realizarea conceptului de fotografie și vor primi produsele vestimentare ce vor fi utilizate pentru concurs.

Etapa IV. Fotografii vor avea la dispoziție 1 zi și jumătate (01.07-02.07.2017) pentru a-și realiza conceptele artistice pentru 2 tipuri de fotografii: 1 outdoor și 1 indoor. Concurentul își asumă responsabilitatea de a-și găsi modele, makeup, spațiu de fotografiere și alte resurse necesare pentru a-și realiza conceptul. Pentru fotografiile realizate în afară se recomandă o atenție deosebită față de piesele oferite de designer și părțile vor conveni asupra siguranței pieselor.

Etapa V. Fotografii prezintă lucrările în format electronic organizatorilor în data de 2 iulie 2017, ora 15.00. Fotografiile sunt expediate juriului international și local pentru jurizare online. Pregatirea expoziției fotografice cu posibilități de procurare – organizatorul își asumă cheltuielile și responsabilitatea pentru imprimarea fotografiilor și organizarea expoziției.

Etapa VI. Eveniment de prezentarea a lucrărilor fotografilor în cadrul unei expoziții - 3 iulie 2017, 17:00 – 21.00. Lansarea expoziției, votul din partea publicului, desemnarea finaliștilor în rezultatul sumarizării tuturor rezultatelor (votul juriului internațional, local și votul publicului) și decernarea premiilor. În cadrul concursului va fi acordat cîte 1 premiu mare pentru fiecare din cele 2 categorii – Profesioniști și Începători, pentru cea mai bună lucrare în opinia juriului şi care a acumulat cel mai mare număr de voturi din partea publicului prezent la expoziție.

Condiţii de Participare la Concurs
I. În cadrul concursului pot participa atât fotografi fashion profesionişti, cât şi amatori ce aspiră la o specializare în acest domeniu, care au împlinit vârsta de 18 ani.

II. Aplicanții pot alege doar o singură categorie (Profesioniști sau Începători) pentru participarea în concurs.

III. Fotografiile prezentate atît pentru etapa de selecție cît și pentru concurs trebuie să fie realizate de participantul concursului. Încălcarea acestei reguli va implica excluderea fotografiilor din concurs.

IV. Prin aplicarea la această competiție, participantul îşi dă acordul la utilizarea lucrărilor fotografice realizate de el în concurs, de către organizatorul concursului (acordă dreptul de valorificare a lucrării sale fără solicitarea unei remunerări), cu condiţia anunțării preventive a acestuia.


Vă dorim succes!

Cu drag,
Echipa ZIPhouse

Formular de Aplicare
Nume/Prenume
Your answer
Telefon
Your answer
email
Your answer
Experiența în domeniul Fashion Photography
Your answer
Pagina Instagram/Facebook (Portofoliu online)
Your answer
Indică categoria din concurs la care dorești să participi
Aplicarea va fi considerată pentru concurs doar la expedierea portofoliului de 10 lucrări la adresa: ziphouse.center@gmail.com.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms