KÄYTÄNNÖN VINKIT VARAINHANKINTAAN 10.4.
Varainhankinnan tehoaamussa käymme läpi käytännön läheisesti läpi kuinka teet sekä tuloksellista sponsorointi- ja yritysyhteistyötä että yksityishenkilöille suunnattua varainhankintaa.
Kouluttajina toimivat vahvat varainhankinnanosaajat Erkki Alaja ja Salla Saarinen.


AIKA JA PAIKKA
Aika: tiistai 10.4. klo 9–12
Aamiainen tarjoillaan klo 8.30

Paikka: Botta Museokatu 10, Helsinki

HINTA
190€ (+ alv. 24 % 8 euro)
90€ (+ alv. 24 %) niille, jotka ovat ostaneet lipun Menestyvät järjestöt 2018 -tapahtumaan.
Hintaan sisältyy aamiainen, joka on tarjolla klo 8.30

ILMOITTAUMINEN
Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 3.4.

PERUUTUSEHDOT
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen koulutukseen on maksuton.

KOULUTTAJAT
Liikuntaneuvos Erkki Alaja tunnetaan sponsorointiyhteistyön uranuurtajana, kehittäjänä ja kouluttajana. Alaja toimii markkinointi- ja mainostoimisto Pähkinä Oy:n toimitusjohtajana. Hän on toiminut menestyksellä niin urheilussa, kulttuurissa kuin sosiaalisella sektorilla. Alaja on kirjoittanut mm. seuraavat kirjat Arpapeliä? Urheilumarkkinoinnin käsikirja (2000), Summapeliä! Sponsorointiyhteistyön käsikirja (2001), Tarinapeliä: Sponsorin käsikirja (2004), Kutsumus (2017).

Yrittäjä Salla Saarinen on varainhankinnan ja kampanjoinnin kouluttaja ja tekijä. Hän tuntee järjestöt sekä järjestö- että vapaaehtoistyöntekijän näkökulmasta. Salla on työskennellyt vuosia järjestökentällä ja kartuttanut osaamista mm. varainhankinta- ja viestintäkampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Häntä on kuvailtu osaavaksi, kokeneeksi järjestöasiantuntijaksi ja mukaansatempaava kouluttajaksi. Salla on ainoita suomalaisia, joka on luennoinut kansainvälisessä varainhankintakonferenssissa IFC:ssa.
Menestyvät järjestöt -teema-aamut ovat päätapahtuman ”sisartapahtumia”, joissa keskitytään yhteen aihepiiriin. Teema-aamut ovat kaikille avoimia, mutta helmikuun päätapahtumaan lipun jo hankkineet saavat teema-aamujen hinnasta 100 euron alennuksen.

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Järjestö
Jos haluat laskun järjestön nimellä
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Erikoisruokavalio
Your answer
Yhteisöni osallistui Menestyvät järjestöt 2018 tapahtumaan *
Mihin laskun voi lähettää? *
Required
Jos haluat verkkolaskun, lisää tähän ohjeet mihin sen voi lähettää
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms