Procés participatiu sobre la futura entitat XCT - XVAC: definició del Nom, la Missió i les Quotes
A continuació trobareu un formulari en el que us demanem la vostra opinió sobre:

- Nom de la nova entitat
- Missió de la nova entitat
- Quotes de la nova entitat

Aquests temes ja van ser inicialment tractats a la Jornada Anual 2017 (novembre) i a la passada Assemblea General de membres (21 de juny). Podeu consultar les opinions recollides en aquestes 2 jornades en el següent document:

www.custodiaterritori.org/mm/file/2018/180621_Conclusions%20proces%20participatiu%20Nom%20%2B%20missio.pdf

Podeu consultar el sistema de quotes proposat en el següent document:
www.custodiaterritori.org/mm/file/2018/PROPOSTA%20DE%20N0U%20SISTEMA%20DE%20QUOTES.pdf
PRÒXIMS PASSOS DEL PROCÉS PARTICIPATIU

Nom - Una vegada recollides totes les opinions, es traslladaran a una empresa de comunicació, la qual analitzarà les opinions rebudes i farà una proposta de 3-4 noms (derivats del procés i en proposaran algun de nou que no hagi sortit). També proposarà 3-4 eslògans associats als noms i, posteriorment, imatges de logotip. Aquestes propostes seran sotmeses a votació online. La proposta més votada serà traslladada a aprovació per l’Assemblea extraordinària prevista pel proper desembre 2018.

Missió i quotes – Finalitzat el procés de recollida d’opinions, l’equip tècnic d’ambdues entitats farà una proposta final de missió i de quotes, que seran traslladades a l’Assemblea extraordinària de desembre 2018 per a ser validades.


MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA IMPLICACIÓ!
Nom i Cognoms
Your answer
Email de contacte
Your answer
Organització de la qual formeu part
Your answer
La vostra organització es membre de la XCT i/o XVAC? *
Protecció de dades
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és enviar-vos informació d'interès relacionada amb la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). En cap cas seran utilitzades per finalitats comercials ni seran cedides a tercers. Per a més informació consulteu la política de privacitat i gestió de dades de la XCT a: www.xct.cat/ca/politicaprivadesa
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service