SDG Adventi Csendeshétvége - 2019 Jelentkezés
Időpont: 2019. november 29–december 1.
Helyszín: Miskolc, Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon,
Cím: Miskolc, Kálvin János u. 2, 3530

“Azon az úton…” - Melyik ez az út? Van egy út? Vagy több is van? Hogy van ebben az Isten? Azon az úton mi vár rám? Azon az úton megyek? Azon az úton vezet? Milyen az az út, amelyen járok? Tudom, hová tartok? Tudom, miért indultam el? Tudom, merre tovább?

Azon. Az. Úton.

Utazás - hosszú folyamat, melynek pillanataiban nem mindig látjuk a válaszokat a miértekre, és talán visszatekintve értjük meg bizonyos dolgok lényegét, a kanyarok okát. Az egyes helyzetek más és más reakciót váltanak ki belőlünk, de egy biztos pont mindenképp van: Isten. Ő az, aki ott van épp azon az úton, amelyen jársz!

Ezekről és sok más izgalmas kérdésről gondolkodunk majd együtt az idei év SDG-s Adventi Csendeshétvégéjén! Tarts velünk, csendesedjünk el együtt az első adventi hétvégén, hogy az ünnepre várásban lélekben is rá tudjunk hangolódni Krisztus eljövetelére. Legyünk együtt egy jó hangulatú, Isten útmutatására figyelő közösségben, ahol tekintetünket az Útra emeljük!

Mire számíthatsz?

Remek elcsendesedési lehetőségre, krisztusi közösségre, dicsőítésre, kiscsoportos beszélgetésekre, BeFogadóra, Jónás történetének elmélyítésére, imasétára, játékra és nevetésre, imádságra és áhítatokra.

Kiket várunk?

Azokat a gimnazistákat és egyetemistákat, akik fejében hasonló kérdések merültek fel, és elég bátrak ahhoz, hogy utánamenjenek a válasznak, még ha félelmetes is! Erre teremtünk teret, tarts velünk!

Találkozzunk Azon az úton valahol Miskolcon a Lévayban! Szeretettel várunk!

Részvételi díjak:
___________________________________________________________________________________________
Kedvezményes időszak 2019. október 23.–november 11. közötti jelentkezés esetén: 12.000,-Ft
___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________
Kedvezményes időszakon túl (november 12–18. között) jelentkezők részére: 15.000,-Ft
___________________________________________________________________________________________

A részvételi díj tartalmazza a két éjszaka szállásdíját, a pénteki meleg vacsorát, a szombati étkezéseket, a vasárnapi reggelit és ebédet, és minden szervezési költséget. Hálózsákot, ágyneműhuzatot NEM KELL HOZNI! A részvételi díj nem tartalmazza az utazás költségét.

Előleg:

A részvételi díj összegéből előlegként 5.000,-Ft fizetendő. A kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb november 11-én, hétfő éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra. Ha nem a kedvezményes időszakban jelentkeztél, az előleg végső átutalásának időpontja: november 18., hétfő éjfél.

Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom
Bankszámlaszámunk: OTP 11742128-20910822
közlemény: neved és Adventi

Számlázás:
Ha a részvételi díjról az iskoládnak számlát kell küldenünk még az előleg utalása előtt, kérjük, jelezd ezt november 6-ig az info (kukac) sdg.org.hu e-mail címre. (Elég, ha egy iskolából egy ember jelzi ezt.)

Ha anyagilag nem tudod bevállalni a hétvége költségét, a jelentkezés végén jelezd felénk és mindent megteszünk, hogy ez ne legyen akadály számodra!

Ha a részvételi díjon felül tudod támogatni a találkozót, azt a jelentkezés során szintén feltüntetheted! Kérlek, támogasd akár egy hamburger menü árával is, hogy aki nem tehetné meg, az is el tudjon jönni!

JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG ÁTUTALÁSI VÉGSŐ HATÁRIDŐ: 2019. november 18., hétfő éjfél.
Email address *
SDG Hírlevél *
Szeretnénk Téged a további eseményeinkről, híreinkről, beszámolóinkról havi rendszerességű Hírlevelünkben értesíteni. A Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom (továbbiakban: SDG) az e-mail címedet a rendezvényeivel kapcsolatos hírek továbbítására használja, azt nem adja tovább harmadik személynek. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.Örülnénk, ha Téged is a Hírlevél olvasók között tudhatnánk!
A hétvége házirendjét elfogadom: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy