Aanmelden voor Masterclass Securitisaties
Deze Masterclass bestaat uit 2 sessies en wordt verzorgd door Hans Hintzen. De factuur voor je deelname ontvang je dan ook van hem.

Data: De bijeenkomsten zijn gepland op de maandagavonden: 11 en 18 maart 2019.
Tijd: 19:00 tot 22:00 uur
Locatie: het OJ kantoor aan de Amstel 228 in Amsterdam.

Degenen die willen, voorafgaand aan de workshop om 18:30 uur een maaltijd laten bezorgen. Een link naar diverse bezorgservices wordt in de week voor de start van de Masterclass per mail verzonden.


Alle cursussen, meetings, workshops en leergangen organiseren we als OJ (of helpen we organiseren) zonder winstoogmerk. Ook dat collectieve aspect is deel van de netwerkgedachte. OJ heeft dus slechts een faciliterende rol en verdient niets aan jouw eventuele deelname. De OJ academy wordt mede mogelijk gemaakt door netwerkleden die maandelijks een bijdrage in de pot storten.

Email address *
Ik meld mij aan voor deze masterclass *
vul hier je naam in
Your answer
Je investering / de kosten *
OJ Academy en andere collectieve activiteiten van het OJ netwerk worden mede mogelijk gemaakt door een maandelijkse bijdrage van OJ Netwerkleden. Meer info vind je op http://www.ondernemendejuristen.nl/lid-worden/#aansluitvormen.
Required
Mijn factuurgegevens zijn: *
Op welke bedrijfsnaam en adres wil je de declaratie voor je deelname ontvangen?
Your answer
Mijn mobiele nummer *
Zodat de docent je kan bereiken, mocht dat nodig zijn
Your answer
Voorwaarden *
Annulering: OJ regelt de cursussen en leergangen voor het netwerk zonder eigen financieel belang, maar je snapt dat we wel bepaalde verplichtingen richting de docenten aangaan. Dat betekent dat we ook op jou moeten kunnen rekenen als je je voor een cursus of leergang aanmeldt. Tot 2 weken voor aanvang kun je schriftelijk annuleren. Ter dekking van de kosten die de docent al gemaakt heeft in het kader van voorbereiding kan je in dit geval € 50,- ex BTW in rekening gebracht worden. Annuleer je binnen 2 weken voor de cursusdatum dan brengt de docent (of OJ namens hem of haar) de volledige deelname kosten in rekening, ook wanneer je aanmelding binnen deze periode heeft plaats gevonden. Ben je verhinderd? Het is natuurlijk altijd mogelijk om je plaats te laten innemen door iemand anders. Tenminste als je plaatsvervanger ook een ervaren jurist is, want we willen de samenstelling van de groepen niet veranderen. Wijzigingen: Namens de docenten behouden we ons het recht voor om aanpassingen in het programma door te voeren. Als die wijzigingen substantieel zijn dan laten we je dat natuurlijk van te voren weten.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of OndernemendeJuristen BV. Report Abuse - Terms of Service