Actie ABVV-regio Antwerpen 8 maart
Voor ABVV-regio Antwerpen is de Internationale Vrouwendag op 8 maart steeds een belangrijke dag. We ontwikkelen activiteiten of werken mee/roepen op voor initiatieven van andere organisaties.

Dit jaar willen we de medewerkers van de kinderopvanginitiatieven extra in de spotlights zetten. We willen hen danken voor hun grote inzet tijdens de coronacrisis en hen tegelijk laten weten dat we aan hun kant staan.

We verzamelen voor een symbolische actie aan Stedelijke Kinderopvang Deugniet, Wilgenstraat 4, 2060 Antwerpen om 6.45 u. Als je wenst deel te nemen, laat het ons dan weten via dit inschrijvingsformulier.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Familienaam *
Telnummer *
Centrale *
Het ABVV-regio Antwerpen verwerkt jouw gegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 van 27.04.2016. Jouw persoonsgegevens worden door het ABVV-regio Antwerpen op een geautomatiseerde wijze bewaard en verwerkt met oog op onze dienstverlening, correspondentie en informatie over acties en campagnes. Zie www.abvv.be/privacy voor alle info over ons privacy beleid.
 
Privacy beleid *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy