Poziv za sudjelovanje u ERASMUS+ projektu KOMPAS, Compass for Progress and Excellence (Tijek 5_Španjolska(Sevilla)_IT mobile application_COLEGIO SALESIANOS SAN PEDRO)
Poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u mobilnosti IT mobile application za 4 učenika (TŠSB), 3 učenika (TŠK) i 3 učenika (EEŠNG) na period od 3 tjedna (2019.) u Španjolsku (Sevilla, Španjolska).
Glavni cilj mobilnosti: instalirati i konfigurirati razvojnu okolinu Elipse,osmišljavati modele za Android,dizajnirati grafičke komponente,osmišljavati višejezične aplikacije,dizajnirati i upravljati relacijskim bazama podataka,korisiti bazu podataka REST API, reklamirati u mobilnoj aplikaciji.
Pozivamo zainteresirane učenike da se ispunjavanjem ovoga obrasca, najkasnije do 28. rujna 2018., prijave za sudjelovanje u projektu Kompas Tijek_5_Španjolska(Sevilla)_IT mobile application_COLEGIO SALESIANOS SAN PEDRO
Email address *
Učenik/ica sam: *
Required
Ime i prezime prijavitelja *
Your answer
Mjesto boravišta *
Your answer
Ulica i broj *
Your answer
Kontakt telefon *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Šifra prijavitelja (šifra će se koristiti prilikom objavljivanja rezultata) *
Your answer
Razredno odijeljenje/ zanimanje *
Your answer
Već sam bio/bila sudionik Erasmus+ programa mobilnosti: *
Required
Motivacijsko pismo (Uputa:napišite razloge Vaše prijave na Erasmus+ mobilnost stručne prakse, koja su vaša očekivanja od Erasmus+ programa, koji su vaši interesi i sl.) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy