PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2018 FASE PROPOSTES
Els pressupostos participatius són un mecanisme, a través del qual, som tots els ciutadans i ciutadanes de Figaró-Montmany els que decidim conjuntament quines són les accions més importants que ha de dur a terme l’Ajuntament durant l’any següent i on van a parar una part dels recursos públics.

Alhora és una eina que permet conèixer quines són les necessitats d’una població i com els mateixos ciutadans prioritzen aquestes necessitats, raó per la qual esdevé una eina útil a l’hora de planificar la despesa municipal.

Després d’uns anys de parèntesi, a causa de la conjuntura econòmica i la difícil situació de la hisenda municipal, i de reprendre’ls l’any passat, ara és hora de consolidar-los com un exercici innovador de democràcia que ens ha de permetre tornar a prioritzar entre tots i totes les inversions per l’exercici 2019. En aquesta nova edició del procés participatiu, es destinaran un total de 30.000 € del pressupost municipal.

A través d’aquesta butlleta, personal i intransferible, pots proposar una actuació perquè s’inclogui en els pressupostos participatius. Les propostes es podran fer durant un termini de trenta dies on hi poden participar les persones majors de 16 anys empadronades al municipi o inscrites al Registre de Participació Ciutadana.

Per tal d’elaborar el quadern de propostes i la butlleta de votació, s’afegiran aquelles propostes ciutadanes que superin les limitacions econòmiques i els criteris d’acceptació, conjuntament amb les propostes no escollides dels Pressupostos Participatius 2017.

Aquesta informació és confidencial. Si fos el cas, utilitzarem les dades de contacte per demanar-vos més informació detallada sobre alguna proposta.

Nom i cognoms *
Your answer
NIF O NIE *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms