Jazz Ontrafeld - Trefpunt Gent (volzet/wachtlijst)
MOMENTEEL IS DEZE CURSUS VOLZET. LAAT JE GEGEVENS ACHTER OM JE OP DE WACHTLIJST TE PLAATSEN. WE BRENGEN JE OP DE HOOGTE ALS ER EEN PLEKJE VRIJKOMT.

Je gaat graag naar een concert, maar je zou beter willen begrijpen wat die muzikanten op het podium precies doen. Dan is deze lessenreeks ‘Luisteren naar jazz’ op jouw lijf geschreven. Je ontdekt het verschil tussen een noot en akkoord, tussen harmonie en melodie. Wat is improvisatie en hoe werkt het? Wat maakt jazz tot jazz? En waarom schiet het ritme gelijk in je benen? Jazzfanaat Frederik Goossens neemt je mee op een auditieve ontdekkingstocht. Hij reikt je een aantal methodes aan om te luisteren naar jazz en ontrafelt de bouwstenen van het genre. Net als bij taal ontdekken we een rijke woordenschat, wordt de grammatica onder de loep genomen en schudden we alle leestekens eens goed door elkaar. In één van de drie lessen worden al deze aspecten gedemonstreerd door muzikant Peter Verhas. Voorkennis mag, maar is geenszins noodzakelijk! Interesse om anders en beter te leren luisteren naar jazz vormt het ideale vertrekpunt!

3 donderdagavonden
17; 24 en 31 januari (19u30 - 21u30)
Locatie: Trefpunt (zaaltje boven) Bij Sint-Jacobs 18, 9000 Gent

De kostprijs van deze cursus is 33 euro.
Formule cursus + concert (Criss Cross Europe Band + Bojan Z @ Club Telex, 14 feb '19): 40 euro
https://www.jazzlab.be/criss-cross-europe/

Je inschrijving is pas definitief als we het inschrijvingsgeld (33 of 40 euro) mochten ontvangen. Rekeningnummer JazzLab Series: BE56 0013 4353 6488.

Inschrijving via dit formulier

Je inschrijving wordt via email bevestigd. In de bevestigingsemail zullen de betalingsdetails en andere praktische info nog eens op een rijtje worden gezet.

(foto: docent Frederik Goossens (c) Leon De Backer

Voornaam + Achternaam *
Your answer
Email *
Your answer
adres
Your answer
Gsm- of tel-nummer *
Your answer
Ik wens op de hoogte te blijven van de activiteiten van JazzLab Series. *
Ik kwam op deze cursus terecht via...
Your answer
opmerking/vraag...
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service