Merkkipäivälahjoitus Odd Fellow Samarialle
Pyydä läheisiäsi ja ystäviäsi osoittamaan syntymäpäivä-, hääpäivä- tai muun merkkipäivän lahjasi sinulle tärkeään kohteeseen. Oma keräys on myös kaunis tapa kunnioittaa läheisen muistoa.

Odd Fellow Samaria on rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on osoittaa lähimmäisen rakkautta ja humanitaarista vastuuta tarjoamalla aineellista ja henkistä tukea ikääntyneille inhimillisessä ahdingossa. Sinulla on mahdollisuus tukea hyväntekeväisyystyötämme helposti. Täytä allaoleva kaavake, ja laadimme juhlistasi tai lahjoituksistasi sinulle henkilökohtaisen merkkipäiväesitteen pdf-muodossa. Voit jakaa sitä tuttavillesi sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa. Raportoimme lahjoittajalle kukka- ja lahjarahojenkokonaissumman henkilökohtaisella viitenumeron avulla ja saat halutessasi nimesi lahjoittajasivullemme.
Email address *
Nimesi *
Your answer
Loosinumero ja nimi *
Your answer
Merkkipäiväni *
Anna päivämäärä
Your answer
Merkkipäivän aihe *
Puhelinnumero
Varayhteys
Your answer
Millaisen merkkipäiväesitteen haluat?
Tilauksen jälkeen saat valitsemasi mallilomakkeen antamasi lisätiedoilla
Oma tekstini esitteeseen
Jos haluat täydentää esitteeseen oman viestisi, juhlapaikan, pukeutumisohjeita yms juhlatapaan liittyviä tietoja, niin talleta ne tähän
Your answer
Haluatko nimesi ja merkkipäiväsi nettisivujemme lahjoittajaluetteloon? *
Nimesi ja merkkipäiväsi julkaisemme ainoastaan sinun luvallasi, kun tuottoa on kertynyt. Emme koskaan julkaise lahjoitussummaa nettisivulla https://oddfellowsamaria.org/merkkipaivat
Vahvistus
Haluan lahjoittaa merkkipäiväni kunniaksi tarkoitetut lahjavarat Odd Fellow Samarialle. Saan minulle laaditun esitteen maksuohjeineen.

Painamalla [Lähetä] tai [Lataa] hyväksyn liittymiseni ja saan sähköpostiini vahvistuksena tämän lomakkeen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy