Google dokumentumok
Email *
Adatkezelési nyilatkozat
Az ingyenes tananyag kitöltésekor Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén (pl. új tanagyag megjelenésekor, stb).

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk a Társaság elérhetőségeinek egyikén: https://njszt.hu/hu/kapcsolat
Adatkezelési nyilatkozat elfogadása *
Játszottál már Kahoot! -tal? Egy érdekes játékfelület, ahol felhasználók versenyezhetnek egymással, ki a legügyesebb. Számít a pontosság, és a gyorsaság. Indítsd el a játékot, lássuk hány kérdésre tudod a választ! Az indítás után add meg beceneved (Enter nickname)!
Feladatod, hogy nyisd meg az alábbi Google dokumentumot, készíts róla másolatot a lenti kép szerint. A másolaton végezd el a dokumentumban kért karakter és bekezdésformázásokat! https://docs.google.com/document/d/1dL2upjJWU-3kybsU2hiutsICOfaeGK9MrEIUw8e_j6E/edit?usp=sharing
Add meg a megoldott Google dokumentumod megosztólinkjét!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy