Anmälan till Medborgarforum 3
Under hösten pågår arbetet med utvecklingen av Sävja. Nu bjuder vi in dig som bor och verkar i området till en serie gemensamma workshops för att få höra dina tankar och idéer kring olika lösningar och vad det kan betyda för utvecklingen av området.

Arbetet sker i en samskapande process där Uppsala kommun och de båda ankarbyggarna K2A och Bonava bjuder in medborgarna för att arbeta fram hur den stadsdelen ska utvecklas. Medborgarforum 2 och 3 bygger vidare på det arbete som genomfördes i Medborgarforum 1 där samtliga medborgare i närområdet blev inbjudna – drygt 6 700 personer. Där kunde medborgare lämna synpunkter i Uppsala kommuns dialogvagn vid Linnés Sävja den 19-21 juni, eller svara på en digital enkät med samma inriktning på frågor som vid dialogvagnen.

9 oktober genomfördes Medborgarforum 2.1. Du som inte hade möjlighet att vara med där får nu en ny chans då vi har utökat den samskapande dialogen med ett extra mötestillfälle. Forumen förutsätter att det sker en utveckling av området och kommer därför inte diskutera alternativet att låta allt vara oförändrat.

Medborgarforum 2.2 (anmälan är stängd)
Dag: måndag 6 november kl. 18.30-21.00
Plats: Samlingssalen Sävja kyrka

Medborgarforum 3
Dag: måndag 4 december kl. 18.30-21.00
Plats: Samlingssalen Sävja kyrka

Under kvällarna bjuder vi på fika, smörgåsar, frukt och bullar. 

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på https://nodsavja.se/kontakt
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Jag vill anmäla mig till följande medborgarforum: *
Required
För- och efternamn
*
Telefonnummer
*
Genom att fylla i detta formulär godkänner du att din information sparas av K2A och Bonava i syfte att skicka relevant information om medborgarforum och fortsatt arbete med utformningen av stadsdelen Sävja. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa utskick om du inte längre vill ha information från oss genom att klicka på en länk i mejlet. Du kan läsa mer om K2A:s personuppgiftspolicy på https://k2a.se/om-k2a/personuppgiftspolicy/ och Bonavas integritetspolicy på https://www.bonava.com/site-services/integritetspolicy
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of K2A. Report Abuse