Inno-Tech Camp - Formë Aplikimi
Inno-Tech Camp Tirana është një event 2.5 ditor intensiv i konceptuar për t’u ardhur në ndihmë të gjithë start-up-eve për të rinjtë nga mosha 18-25 vjeç, të cilat janë të profilizuara në teknologji të ndryshme me koncept inovator. Projekti do të implementohet nga CBTL (Qendra për Biznes, Teknologji dhe Lidership), me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe do të jetë në funksion vetëm të start-up-eve të cilat e kanë kaluar tashmë fazën e ideimit dhe janë në fazat e tyre të para të implementimit. Të rinjtë sipërmarrës mund të jenë nga çdo qytet i Shqipërisë.

Start-up i ri quhet çdo iniciativë/kompani e re që e ka kaluar fazën e ideimit/konceptimit.

Aplikimet do të vlerësohen nga një ekip profesionistësh, nga ku do të përzgjidhen 15 start-up-et më të mira për të marrë pjesë në Inno-Tech Camp Tirana.

Nje ekip mentorësh profesionistë të biznesit dhe teknologjisë do të trajnojë të rinjtë pjesëmarrës dhe do t’i ndihmojë ata në rritjen e aftësive praktike të të bërit biznes, kreativitet dhe zhvillimin e strategjive të tyre të biznesit.

Ju lutem plotësoni sa më qartë përgjigjet e pyetjeve në vijim.

Adresa e e-mail-it tuaj *
Your answer
Jeni në moshën 18-25 vjeç? *
Emri i start-up-it tuaj *
Your answer
Numri i personave të grupit *
Emër, Mbiemër i përfaqësuesit të grupit *
Your answer
Gjinia *
Statusi i angazhimit tuaj aktual *
Required
Keni një start-up teknologjik në fazat e para të implementimit/zbatimit? *
Nëse po, kur ka nisur? *
Your answer
Në çfarë faze është start-up-i juaj? *
Në cilën kategori jeni të fokusuar? *
Required
Cila/Cilat fushë/fusha teknologjie zbatohen gjatë zhvillimit të start-up-it tuaj? *
Required
Ju lutem beni një përshkrim sa më të qartë të start-up-it tuaj në jo më shumë se 500 fjalë (problemi që synohet të zgjidhë, klientët e mundshëm, ekipi juaj, konkurrenca, modeli i biznesit, teknologjia e përdorur etj) *
Your answer
A mendoni se start-up-i juaj sjell ndonjë risi dhe/apo vlerë të shtuar në treg duke e bere atë të konsiderohet si inovator në synimin që ai ka? *
Cilat janë pritshmëritë tuaja nga Inno-Tech Camp? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service