Inschrijfformulier WinterWelVaart december 2018
Dit is het inschrijfformulier voor de Kerstmarkt tijdens de WinterWelVaart 2018, wil je etenswaren voor de consumptie ter plaatse aanbieden of met een foodtruck komen, neem dan contact op met koos@winterwelvaart.nl
Email address *
Naam bedrijf *
Onder welke naam je genoemd wilt worden
Your answer
Soort artikelen/omschrijving
Your answer
Factuur adres en telefoonnummer *
Volledig adres verplicht voor de factuur ter bevestiging van je deelname
Your answer
Chalet of Marktkraam *
Required
Stroom
Geef hieronder aan of je stroom wilt gebruiken, stroomgebruik is alleen voor het gebruik van sfeerverlichting en/of om je producten aan te sluiten. Waterkokers, koffiemachines, verwarming e.d voor eigen gebruik is NIET toegestaan. Stroom is mogelijk tegen een meerprijs van € 25,00 per deelnemer.
Welke dag(en) *
Geef hieronder aan welke dag(en) je wilt deelnemen aan de WinterWelVaart 2018. Deelnemers die alle dagen willen deelnemen hebben voorrang.
Required
Bijzonderheden
Hier kun je eventuele op/aanmerkingen en wensen kwijt
Your answer
Email adres *
Your answer
Website adres of Facebook pagina
Your answer
Reglement *
Deelname met een chalet kost € 300,- exclusief btw voor alle drie dagen, deelname met een marktkraam kost € 225,- exclusief btw voor alle drie dagen. Stroom is mogelijk tegen een meerprijs van € 25,00 per deelnemer. Na goedkeuring van je inschrijving ontvang je van de WinterWelVaart een factuur ter bevestiging van je deelname. De deelnemer is verplicht om vrijdag van 12:00 - 22:00 uur, zaterdag van 12:00 - 22:00 uur en zondag van 12:00 - 18:00 uur zijn/haar marktkraam open en bemand te houden. Er wordt alleen eerder afgebouwd met toestemming van de WinterWelVaart en met een gegronde reden, bijvoorbeeld door een weeralarm. Mochten je producten tijdens de WinterWelVaart niet voldoen aan de voorwaarden, dan is de organisatie gerechtigd de producten te verwijderen. Na 1 november 2018 is het niet meer mogelijk om de deelname te annuleren of geld terug te krijgen i.v.m. de dan al gemaakte kosten. Wil je annuleren voor 1 november 2018, dan worden er € 20,- aan annuleringskosten exclusief btw in rekening gebracht.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service